4.8

Anne ve baba'nın değerini bilmek

önce - kişi kategorisine durusel ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Anne ve baba'nın değerini bilmek demek onlarin bizim için çok önemli olduğunu bilmek demektir Anne baba duası almak insanin tüm işinin rast gitmesi demektir herşey için anne babamızı uzmemek gerekir

5

Anne babanın sağken değerlerini bilmiyoruz Öldükten sonra pişman oluyoruz, o zamanda iş işten geçmiş oluyor. Onun için esas sağken onlara sahip çıkmak gerekiyor. Hasta olduklarında doktora götürmek, devamlı ziyaret etmek, maddi güçleri zayıfsa ekonomik destek olmak, senden her ne şekilde yardım istediklerinde hemen yardımlarına koşmak, istedikleri her şeyi gücün nispetinde karşılamak bir evlat olarak en başta gelen görevlerimizdendir.

5

Anne ve babanın değerini bilmeyen evlat iyi yetişmiş bir evlat değildir. Yemeyip yediren, gimeyip giydiren, her koşulda onu kruyup kollayan anne ve babasına saygısızlık eden, sahip çıkmayan, kalbini kıran birey isterse genel müdür olsun adam olamamıştır. Unutmayalım her koşulda bizi songuz sevecek, koruyup kollayacak olanlar anne ve babalarımızdır.

5

Anne ve babamızın asla haklarını ödeyemeyiz, bizi bugüne kadar ne zorluklarla getiriyorlar, bizim için yapmicaklari şey yokken bazı evlatlar anne ve babasını yasliliklarinda yanlız birakiyorlar,unutuyorlar,hayatin şartlarına kaptirmislar kendilerini anne ve babalarını yeri geliyo istemiyorlar,fazla geliyo yada kötü davraniyorlar,annemizin babamizin kıymetini bilelelim ilerde kaybettiğimiz zaman daha şansımız olmıcak..ilerde cocuklarimiz oldugunda nasıl davrandiysak aynisınida cocuklarimizdan gorucegiz onuda unutmayalim.

paylaş - şikayet

Anne ve baba'nın değerini bilmek ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.