4.2

Lastik Ayakkabı

önce - ürün kategorisine direvenik ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Eskiden köylerde giyilen en rahat Ayakkabıdır. Ayakkabıma bir şey oldumu endişesi taşımadan arkasına basarak rahatlıkla kirlenme korkusu yaşamadan her türlü çamurun içine girebileceğiniz olağan üstü bir ürün.

Lastik Ayakkabı
5

Modern ve deri ayakkabıların aksine adından da anlaşılacağı üzere yumuşak ve kalın lastikten üretilen ayakkabı türüdür.Özellikle köy yerlerinde tarlada çalışan veya yoksul aileler tarafından ucuz ve maliyetsiz olmasından dolayı kullanılmaya devam etmektedir.Kir pis olduğunda boyamak yada tamir etmek yerine su ile yıkamanız yeterlidir.

3

çocukken köye gitmiştik orda tanıştım bu ayakkabiyla çok rahattıda

4

Cumhuriyetin ilk yıllarında ülkemiz savaştan çıkmıştı, halk ekmeğe muhtaç bir şekilde yaşıyordu. Ülkenin büyük çoğunluğu için bu lastik ayakkabıların bile lüks olduğu dönemler vardı. O dönemlerde insanların büyük çoğunluğu bu ayakkabıyı giyiyordu. Sonraları halk yavaş yavaş zengin olmaya başlayınca şehirdekilerin bıraktığı köylülerin bir kısmının giymeye başladığı ayakkabının adıdır.

4

Eskiden köylerde giyilen bir ayakkabidir , aslında benim hala babaannem ve dedem bu ayakkaabıları giyiyorlar köyde yaşıyorlar yaşlılar ve bununla rahat ediyorlar sadece, şimdi onlara yenileride alınmış baya güzel ama lastik olması rahat eğilip bükülüyor.

Lastik Ayakkabı ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.