4.5

Çaya bisküvi banmak

önce - diğer kategorisine durusel ekledi.
16 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Vazgeçilmez bir tutku çaya bisküvi banmak bunu sizlerinde yaptığını ve yaparken de çok mutlu olduğunuzu düşünüyorum

4

O bisküviyi erimeden, çayın içine lak diye düşmeden kurtarmak maharet ister. Herkes beceremez. Genelde hep çayın dibine düşürürüm :) Çayım mahvolur. Güzelim çayında tadı gider. Bebek maması yer gibi hissederim.

3

Güzelim çayı rezil etmek desene şuna. Birde bunu yaparken atletle sobanın arkasında oturdun mu tam olur.

5

BİSKÜVİ DÜŞMEDEN YEMEYE ÇALIŞMAK ÇOK GÜZEL OLUYOR YA

5

Küçüklüğümden beri yaptığım bir alışkanlıktır hala yaparım bu alışkanlığı hoşuma gider çok lezzetli oluyor bana göre bence , bisküvünüm tadını daha iyi anlamamızı sağlıyor.

5

Çayı bulanıklaştırıp kötü gösterse de keyifli bir yeme şeklidir. Çocuksu bir mutluluk yaşatabilir kişiye. Çünkü çoğumuzun çocukluğuna ait anıları canlandırır.

5

Çaya bisküvi banmak bizim geleneksel bir yiyeceğimiz gibi bence herkes ömründe bir kere yapmıştır çünkü cidden iyi oluyor benim hoşuma gidiyor çaya biskuvi banmak

5

Çayın içine bisküvi batırıp yemek bisküviyi daha lezzetli yapıyor, özellikle kare bisküvileri çaya batırıp yemesi güzel oluyor ama çaya batırıp çıkarana kadar bisküviyi eritmemek gerek yoksa çayda mahvolup gidiyor

3

Caya bisküvi banmak çocukluktan bu yana yediğim birseydir ve caya biskuvinin düşmemesi gerekiyor. O zamani iyi tutturmak gerekiyor

5

Çaya bisküviyi banarak yemek benim en sevdiğim şeylerden bir tanesidir. Bisküvinin kuruluğunu çaya banarak yumuşatıyorum ve o şekilde afiyetle yiyorum. Ama çayda fazla bekleyince bisküvi çayın içine dalıyor. Bu da çok sinir bozucu oluyor. Ama tadı bambaşka oluyor.

5

Çaya bisküvi batırmak vazgeçilmez bir tutkudur adeta. Birlikte çok iyi giden en iyi şeylerden biri de çay ve bisküvidir. Aynı şekilde değişik bir versiyon olarak kahve ile bisküvi de yapılabilir. Çaya batırılan bisküvi hemen ağza atılmalıdır. Aksi halde bir saniye daha bekletildiğinde ağza atılamadan yere düşecektir.

5

çaya bisküvi banmak çok eskilerdende gelen bir değişik yeme tarzıdır .

5

Çaya bisküvi banmak çok güzel bir şeydir çaya bisküvi Baninca böyle bisküvi yumuşacık olur Yalnız onun icin sureye çok dikkat etmek lazım Çünkü uzun süre tutunca bisküvi çayın içine düşebilir ve bütün Hayaller suya da düşebilir aynı zamanda bisküvi çaya banınca da hoş bir kat olur Mesela ben ciziyi çaya banmadan yiyemem Çünkü çocukluktan gelen bir alışkanlık damağımda çaya banilmis çizi tadı ararım

paylaş - şikayet
5

Genelde çocukluğumızda daha çok çaya kedi dili veya pötibör bisküvi daldırmak suretiyle yaparız. Ayarı tutturman zor az kandırsan anlamı olmuyor. Çok kandırsan da tadı gidiyor. En kötüsü içinde eriyor. Bar de bazen güzel olmuyor. ÇocUK iken içirilen Şekerli paşa çayının filan tadını kaçırıyor bazen.

Çaya bisküvi banmak ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.