4.5

Bellona

önce - kurum kategorisine mstf ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

3

Mobilya markası. Ürünleri standart güzellikte olmasına rağmen istedikleri ücret standart üstü. Anlamış değilim. Girmemle çıkmam bir oldu mağazaya.

paylaş - şikayet
5

Ben bu markanı ürünlerini çok beğeniyorum baya kaliteli ürunlri var biz mesela koltuk takımını burdan aldık ve çok kaliteli çıktı hem çok şık hemde çok kaliteli , dayanıklı bir ürün. Fiyatları biraz pahalı ama değer kaç sene boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz bu ürünleri ,biz çok rahat ediyoruz , tavsiye ederim burayı.

5

Boyak Holding tarafından 1995 yılında kurulan firmadır. Aynı holding Mondi ve İstikbal firmalarının da sahibidir. Şu an Türkiye Sigorta ve Mevduatlar fonunun elindedir. İsmi Roma Mitolojisindeki avcı-bakire tanrıçaya dayanır. Oturma grubu, yatak odası tatakı gibi klasik mobilyalar üretir.

5

İstikbalin muadili olan ve en az onun kadar yüksek fiyatlara satılan mobilya markasıdır.Gariptir ki eskiden aldığımız Bellona marka koltukları çok uzun yıllar boyunca bozulmadan kullanmıştık. Şimdilerde eski kalitesi varmı dır bilemiyorum ama benim gözümde güzel markadır.

Bellona ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.