3.4

0,013 TL

önce - diğer kategorisine Meybi01 ekledi.
49 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

1

Tamamen zımpırtı saçmalık bin bir emek vakit geçiriyoruz burada ve önümüze konulan bu.

3

Kur değeri çok düşük o kadar zaman harcamaya bu değer düşük arttırılırsa çok iyi olur yada düzgün bir açıklama yapılmalı , ne zaman çekebilicez gibi konularda açıklansa gerçekten faydalı olacak eski sistem daha iyiydi bana göre.

2

0.013 a yakın bir değer demektir . Verdiğiniz emeğe , harÇ adımınızı zamana ayrıca internete kesinlikle değmeyin bir değerdir . Yani değersizdir. Iki basamak sıfır olan tutar zaten 0 a yakın bir tutardır .

5

Hakkımız felan derken gerçekten anlayamıyorum sizden ne gitti para mı yatırdıniz , ödeme mi yaptınız varsın bedava olsun biriniz de çıkıp Mark zuckerberk'e (facebook kurucusu) o kadar vakit harcıyoruz bedava bize para vermyorsun demiyor yerli bir WEP sitesi para yatirmiyorsun senden giden birsey yok internet bile yemiyor kimse internetim bitiyor demesin vidyo izleme yok birsey yok internet bile harcanmiyor biraz olumlu bakın yaa Ahmetesor sitesi formati dahilinde gayet güzel bir site başarılarının devamını dilerim.

paylaş - şikayet
2

Çok düşük bir kurdur. Daha fazla kazandırması lazım. Önceki sistem daha iyiydi sanki. Ben daha çok siteye borçlu gibi hissettim şu an. 15 AP var. TL'ye çevirmek için 100 AP istiyorlar. Nasıl toplayacağım bilmiyorum.

1

Bu siteyi çok seviyordum. Hatta çoğu arkadaşıma da bu siteyi önerdim. Nerden baksanız 5-6 kişi getirdim siteye. Ama dün akşamki ap kuru nedeniyle soğudum. Amacım aplerimi 50 tl yapıp siteyi bırakmak. Daha da durulmaz burda diye düşünüyorum. Çünkü bu kadar emeğin karşılığı bu değil. Nerden baksanız iki aydır bu sitedeyim. İlk zamanlar emeklerimin karşılığını alıyordum. Kazancım günlük tl cinsinden yansıyordu. Az ceval verdiysem az para alıyordum ve kimseye de kızmıyordum. Kendin uğraşmadın çabalamadın diyordum kendime kızıyorum. Bu ap sisteminin gelmesiyle de hiç olmadığı kadar çaba harcadım. Hiç olmadığı kadar saatlerimi öldürdüm burada. Bunun karşılığı kesinlikle bu değil.

1

Allah belalarını versin ne diyeyim ki keriz yerine koyuyorlar kimse ödeme aldıktan sonra daha da girmez buraya düzelene kadar

5

Hiç birşey diyemiyorum. Acaba çok talep olduğu için mi Ahmetesor taleplere karşılık veremedi.

paylaş - şikayet
5

Eski AP kurudur. Önceden çok kötülenmiş gördüğüm kadarıyla ama şimdi 0.003 TL AP kuru eskisi aratmıyor değil kendisini. İleride site kazançları arttıkça değişeceğini düşündüğüm bir kur 0.003 TL. Ama 0.013 TL olsa yine güzel olurdu.

4

Ahmeetsor sisteminin sürekli düşük diye şikayet edildiği eski kurudur. Şu an o kuru mum ile arıyoruz resmen. O kura düşük diyenler bu 0.003'lük kurda ne yapıyorlar, nasıl dayanıyorlar hiçbir fikrim yok açıkçası. Şahsen ben razıydım, geri dön ey 0.013.

3

0.013 yaklaşık 2 ay önceki AP kuruydu, şimdi maalesef 0.0003 düştü, tekrar yükselmesini ve 0.013 liraya geri dönmesini bekliyoruz. Bu gerçekleşir mi, yoksa böyle düşük kurda mı kalır hiçbirimiz bilmiyoruz. İnşallah en kısa zamanda kur tekrar 0.013'e yükselir. Aynı zamanda AP dışında 0.013 bir ondalık sayı birimidir. Yani 0 nokta binde 13 diye okunur. Kısacası bir kuruş gibi bir şeye tekabül ediyor.

paylaş - şikayet
3

0.013 yaklaşık 2 ay önceki AP kuruydu şimdi kuruydu maalesef 0.0003 oluştu tekrar yükselmesine ve 0.0 13 lira geri dönmesini bekliyoruz bu gerçekleşir mi Yoksa böyle düşük kurda mı kalır Hiçbirimiz bilmiyoruz İnşallah en kısa zamanda kurulmuş tekrar 0.00 13'e yükselir aynı zamanda AP dışında 0.00 13 bir ondalık sayı birimidir yani 0 nokta binde 13 diye okunur kısacası bir kuruş gibi bir şeye tekabül ediyor

paylaş - şikayet
4

Bu inceleme başlığı 2 ay önce açılmış ve 0.013 beğenilmemiş. Bu beni çok şaşırttı. Siteyi bu kadar kötülemek çok gereksiz. Şu an kur 0.003 oldu ama kimse çıkıp da bu incelemede gördüğüm kadar siteyi yerin dibine sokmadı. Site gelirlerine göre kuru yükseltip düşürüyor ve bana göre 0.013 şu anki kura göre kat kat iyi.

5

Siteye üye olurken gördüğüm şey kurun 0,013 tl olduğuydu tabi acı gerçeği üye olduktan sonra öğrendiğim 0,003 tl olduğunu. İnşallah eski seviyesine bari döner. O umutla bırakmıyorum.

5

Bundan hemen hemen 1 ay önce ki AP kuru 0,013’tü. Şimdi olan kura nazaran gerçekten iyi bi rakamdı ve neredeyse her cevaptan bonus kazanabiliyorduk. Şimdi biraz zor açıkçası hem bonus kazanma oranları çok düştü hem de kur düşük. Bu şekilde ne kadar emek verilirse verilsin kazanmak çok zor. Tüm günümü burada geçirip sadece 2₺ kazandığım günü biliyorum. Evet taş atıp tabii ki kolumuz yorulmuyor ama yine de bir emek sarfediyoruz buraya karşı ve bu emeklerim karşılığı bu kur olmamalı.

3

0.013 iki ay önce ap kurunun değeridir ve o zaman hiç beğenilmemis bir rakam bana göre Ozmanda ap kazanmak baya zordu heralde üyeler o kura bile itiraz ettiklerine göre baya zor ap veriyordu site ama kur şuan o eskiye göre baya düşük ve insanlar soğuyor gerçekten ama yine yükselecegini düşünüyor ki inşaallah öyle olur yoksa kimse doğru düzgün bir kazanç sağlayamaz herhalde.

5

Ap kazanma miktarın galıba bu yazdığın miktar ama yorum başı o kadar kazanman ne kadar az onuda bilmıuorum maksat burası dolsun diye yazıyorum bakalım neler olucak

5

Bundan iki önceki AP kuru benim bu kuru özleyeceğim aklımın ucundan dahi geçmezdi doğrusu. İlk AP kuru 0.012 TL idi sonra 0.013 TL oldu. Ardından 0.005 ve 0.016 şu an da 0.003 TL açıkçası şu anki 1.5 Milyon AP ödüllü yarışma olmasa idi kur kanımca 0.005 TL olacaktı. Ben bu kuru gerçekten görünce duygulandım özlemişim.

5

Olmayacak duaya amin diyorum belki ama çok isterim gerçekten bu kurun yükselmesini. En azından ayrılan vakte ve emeğe değer. Şayet kur yükselirse insanlar bu defa kazanç sağlamak adına daha sık kullanacak bu platformu. Aslında bu uygulama yapılmıyor olsa bile bonusların daha sık verilmesi gerekiyor bence. İnsanları teşvik edecek bir şeyler bulmazsanız güven kaybedebilirsiniz. İnsanları geri çekebilmek için gerekirse 0.020 kuruşa bile çıkartırsınız bunun akabinde. En azından kitlelerini kaybetmeden bu işe bir el atmaları lazım. Birden bu kadar düşüş yaşanması çok kötü.

5

Eski kur değeri. Şimdi kur 0.003 değerinde. Eskiden bu kadar isyan edilirken şimdi insanlar ne yapıyor merak ediyorum açıkçası. Bizde keşke o değere çıksa diye dua ediyoruz.

4

Eski kür değeri umarım en azından eskisi gibi olur yoksa çok zor kazanmak 1 yılda elli lira yapabilecez ancak ve buda kimsenin hesabına gelmez.duzelmeli artk

1

Ben 150 yakın cevap verdim heranği bir ap alamadım

4

Eski ap satış değeri olan bu değeri mum ile aramaktayız gerçekten verdiğimiz emeğin karşılığı verilmiyor bize bu durum artık fazlası ile sıkmaya başlıyor en yakın zamanda tekrar bu değere çıkmasa kullanımı azalttığım siteyi hiç kullanmayacağım

4

0,013 bundan bir kaç ay önceki ap puanların değerleri idi o zamanlarda biraz yüksekti şu anda dahada düşük maalesef ama bu geçici bir durumdur herhalde belli bir süre sonra bunu yükseleceğini düşünüyorum.ama burada önceden de çok para kazanmak amacı ile yapılmaz herhalde burada bir çok şeyide öğrenebiliyoruz bence.

5

Benim göremediğim ama eski üyelerin gördüğü AP kuru. Keşke şansım olsaydı da denk gelseydim. Herkes isyan da fakat ben sabretmek istiyorum.

0,013 TL ortalama puanı 3.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.