4.5

Şarjör

önce - ürün kategorisine onurceylan39 ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Tabanca tüfek gibi ateşli silahların mermilerini ateşe hazır halde tutan düzenektir.Silahın özelliğine göre 7'li 9'lu 14'lü vs gibi türleri de vardır.

3

Silahların mermi ihtiyacını gidermek için mermilerin sırayla durduğu plastik ve metal olan kapsamlı kutudur silahtan silaha sarjor boyu ve mermi boyutu değişkenlik gösterebilir örnek verilecek olursa G3 şarjoru 20 tane mermi almaktadır

5

Tabanca ve benzeri mermi kullanan ateşli silahların mermisinin bulunduğu alana şarjör denir. Silaha göre şarjörün kapasitesi değişiklik gösterebilir. Şarjöre mermiler konur ve silaha kapatılır. Ateş ettikçe şarjördeki mermi azalır ve şarjör boşalır.

5

Şarjör, silahlar da bulunan mermi takılan alana denilmektedir. Yaklaşık 7, 9 veya 14 tane mermi şarjöre takılabilmektedir. O yüzden filmlerde adamın tek silahla tak tak tak tak 100, 500 tane mermi sıkıp yürümesini kaale almamanızı tavsiye ederim. Şarjör yuvarlak olur ve silahın iç kısmında bulunur, dışarı çıkabilmektedir ve böylece içine mermi konulabilmektedir. Dışarı çıkmaktan kastım, komple dışarı çıkması değil, yana doğru açılabiliyor olmasıdır.

paylaş - şikayet
4

Şarjör, tabanca, tüfek gibi silahların mermilerinin bulunduğu yerdir. Eğer şarjör boş ise yani şarjörün içinde mermi yoksa o silah ateşlenmez. Ama eğer şarjörde mermi var ise o silah çok tehlikelidir ve tetiği çekince mermi ateşlenir. Yani şarjörler, silahların mermi depolarıdır.

5

Şarjor; mermilerin içinde düzneli olarak silaha konuması gerken bir aparattır. Onu kullanarak silahın ateşi cıkartmasına neden olur . Muazzam bir içattır

Şarjör ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.