3.9

Son Durak

önce - dizi-film kategorisine zorlucevdet ekledi.
18 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Son durak kara toprak kardesim. ALLAH dan geldik yine ona dönecegiz. Ölümü hatirlayin ona göre yasayin. Senin dedigin filmide izlemedim.

paylaş - şikayet
5

Son Durak Abd yapımı bir korku filmi serisidir. 5 filmden oluşur. Filmim temel mantığında bir kişinin gözlerinin önüne bir olay gelir. Bu olay sonucunda sırasıyla ölümler gerçekleşir. Rüya olduğu düşünülen bu olay gerçekleşmeye başlar ve ölümler sırasıyla gerçekleşir. Oyuncular ise ölümün önüne geçmek ister ancak ölüm peşlerini bırakmaz. Ülkemizde de son derece popüler olan türünün ilk örneklerinden olan sürükleyici bir korku filmi serisidir.

5

bir korku filmi serisisidr. 5 filmden olusur. bi kazadan olmesı gerekn bır grup kazadan kurtulur ve olaylar baslar. ilk olmesi gerekek kişi garip olaylar sonucu olmeye baslar ve grup kurtulmanın yollarını arar ama bulamaz.

3

Bir zamanlar çok popüle olan filmlerdendi korku gerilim bir arada olan film serisiydi ben çok beğenmemiştim sadece bir serisinu izlemiştim diğer serilerde onun gibidir diye izlemememiştim.

5

Sevdiğim filmlerden biridir. Film içerisinde bir kazayı öngören biri arkadaşlarını ölmekten kurtarır. Ama ölüm onların peşini bırakmaz. Ölüm sırasına göre bir bir sırası gelenler değişik olaylar sonucu ölmeye başlar.

2

Son Durak bir korku filmidir. İngilizcesi Final Destination'dur. Kısaca ölümden kurtuluşun olmadığını anlatan bir filmdir. Karakter filmin başında büyük bir kazadan bir şekilde hayal görerek kurtulur ve kendisi ile beraber 5 10 kişiyi de kurtarır, sonrasında herhangi bir sıralamaya göre ölüm onları bulur bir şekilde. Genelde bu ölümler normal sıradan giderken aniden araba çarpması şeklinde olmaz nedense aşırı kanlı ve vahşi şekilde olur, filmi işte. Açıkçası ben korku filmi sevmediğim için bunu sevmiyorum.

paylaş - şikayet
3

Son Dırak adlı filmde aslında her şey bir rüya ile başlar. Rüyada bie olay olur ve bir kişi hariç herkes ölür. Daha sonra ise rüya gören rüyadan uyanır. Her şeyin sadece rüya olduğu düşünülse de rüyada ölen kişiler gerçekte de sırayla bir bir farklı şekillerde ölmeye başlarlar. Olaylar bu şekilde devam eder. Dizi çok vahşet dolu sahneler içerir bu yüzden küçük yaştaki çocukların izlememesi gerekir. Kanlı sahneleri oldukça fazladır.

5

Son durak bir seri filmidir. Filmde insanların başına gelen türlü kazalardan bahsedilir. İçlerinden birisi bu kazaları olmadan önce görür. Fakat haber verecek kadar uzun zamanı olmaz. Filmde bulunulan mekana göre sırası ile bir araçtaki ya da lunaparktaki kişiler ölmeye başlar. Ölüm şekilleri çok fenadır.

3

Genellikle dolmuş şoförlerinin kullandığı bir tabir aynı zamanda zamanın en çok izlenen kurgu filmi serisidir çocuklarımız bu davranışlardan olumsuz yönde etkilenebilir. Bu yüzden yetişkinlerin dikkat etmesi gerekir.

4

benim aklıma sadece tek gelen otobüs şoförlerinin genellikle kullandıkları bir tabirdir.

3

Son durak kara toprak halk arasındaki manası genelde Allahtan geldik ona gideriz başka bi şekildeki yansıması da film ismi olması

4

Son durak korku filmidir. İzledigim olsu filmdeki karakter önceden başına gelebilecekleri görüyordu.

3

Son durak bir acıdır.Eğer son durakta inecekseniz ve de 500 t kullanıyosanız allah yardımcınız olsun.

3

Ölüm ölüm ölüm ölüm ölüm ölüm Ve yine tabii ki ölüm

3

Son durak bir otobüs veya dolmuşun gideceği son nokta yerine son durak denir ve başka bir anlamı ise öbür dünyaya gitmedir ölüm anlamına gelir başka bildiğim ve izlediğim bir korku filmi olan son durak filmidir.

Son Durak ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.