4.5

Elma Sirkesi

önce - ürün kategorisine Gürcan ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Sirkenin temizleyici ve dezenfekte edici özelliği bilinir. Metafizikçiler ktü enerjinin ve görülmeyen varlıklara karşı kullanılmasını da tavsiye ederler. Elma sirkesi, üzüm sirkesine göre daha hafif olduğu için tercih edilebilir. Hem renksiz olması da bir avantajıdır. Evde yenilen doğal elmaların kabuklarıyla kolayca yapılabilir.

5

Elma sirkesini, günlük hayatımda pek çok alanda kullanırım. Örnek olarak, temizlik yaparken, salatalarda kullanırım ve cilt temizliğinde kullanırım. Özellikle cildi temizleme konusunda çok başarılı. Severek kullandığım bir üründür.

5

Elma sirkesi aslında organik olduğunda inanılmaz lezzet katıyor salatalara.Temizlik malzemesi olarakta kullanan var ama ben hiç kullanmadım.Faydalarından bahsetmeden de olmaz çünkü çok faydası var.Örneğin , bakterileri öldürür ve cildi temizliğinde baya etkili ve vücudu toksinlerden temizliyor.En çok şaşırdığım faydası migrene iyi gelmesiydi.

4

Elma meyvesinin çeşitli işlemlerden geçerek sirkeye dönüştürülmes işlemidir elmanın içinde bulunan asit ve ekşimsi tadı üzümde olduğu gibi sirke yapımına müsait mayalar içermektedir

5

temızlıkte kyllanıyorum bazende salatalarda amagenel olrak temızlıkte kullanıyorum baya etkılı

4

Çok faydalı bir üründür, herşeye şifa olur , ama kokusunu hiç beğenmiyorum çok keskin bir kokusu var , hastalıklara ateş düşürmeye çok faydalı.

4

Elma içinde bulundurduğu asit ve mayalar ile sirke yapımına uygun nır meyvedir. Elma sirkesi yiyeceklerde salata da kullanılır, antioksidan ve bağışıklığı kuvvetlendirici etkisi vardır. Ayrıca Elma sirkesi günlük hayatımızda başka alanlarda da kullanılmaktadır. Ateşli hastalıklarda ateşli bölgeye ve eklem yerlerine elma sirkeli ıslak havlu uygulandığında ateş düşürücü özelliği vardır, diğer yandan günlük temizlikte de hijyen açısından mikropları öldürücü etkisi olduğundan da çok kullanılmaktadır.

4

Elma sirkesi elmanın çürütülmesi ile yapılan bir üründür. Elma çürüme sürecinde üzerinde yer alan bakteriler ile birlikte fermante olur. İçinde bulunan sitrik asitin varlığı ise bu sürece katkı sağlar. Genelde turşu ya da salatalarda kullanılır. Ben çıkmayan kirler içinde sirkeli temizleyiciler kullanıyorum bazen.

4

Temizleyici gücü olduğunu biliyorum. Birçok alanda bu konuda hizmet veriyor bizlere. Günlük hayatımızda önemli bir yeri var. Fakat biz ailece çok tercih etmiyoruz. Kokusundan hoşlanmıyorum. Tat olarak da daha çok Üzüm sirkesi tercih ediliyor bizde.

5

Elma sirkesi, birçok sorun için kullanılabilen güzel bir sirkedir. Tavsiye edileni ise yüzde yüz doğal ve organik olan elma sirkesidir. Bu elma sirkesi yüzde yüz elma sirkesidir ve içileceği ya da yemekte kullanılacağı zaman hem sağlıklıdır hem de daha fazal daha yoğun bir tat verir. Elma sirkesi renksizdir. Uzmanlar birçok şey için elma sirkesinin kullanılabileceğini söylerler.

Elma Sirkesi ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.