3.5

Sarma makinesi

önce - ürün kategorisine bayzz ekledi.
52 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Her çeşit börek ya da yaprak sarabilen plastikten yapılmış cihaz

paylaş - şikayet
2

Hiç kullanışlı değil daha da zahmetli bir üründür kendi elimde yapmayı tercih ederim o zaman daha hizlı ve daha güzel oluyor kolaylık diye çıkarmışlar ama pek bir faydası yok uğraşmaya değmez bir üründür.

1

Yıllar önce alıp sadece bir defa kullandığım ve aldığıma pişman olduğum kullanışsız saçma sapan bir cihaz. Gerçekten çekmecede kalabalık etmekten başkada bir işe yaramadı.

4

Çeşitleri mevcut olmakla birlikte akla ilk gelen yaprak sarması veya börek sarmak için kullanılan basit makinedir. Ayrıca sigara sarmak veya doldurmak için olan küçültülmüş çeşitleri de vardır.

2

Kendi ellerimle sarmak varken makinaya hiç ihtiyaç duymam. Daha önce hiç alıp kullanmadım alanlarında pek memnun olduğunu görmedim açıkçası.

2

Sarma makinesi , sarma yapımında kullanılan makinedir . Pek kulanım li değil geliştirilmesi gereken bir alettir .

5

Beni pek sarmadı hem el lezzeti diye bişey var öyle güzel olmuyor

1

yaprak sarma ve sigara boregi yapmak için üretilen bir alettir. bence uretılmış ama amacı olmayan tek makıne . kesinlike sarma yapılamıyor sigara boreği için de kullanılamıyor. kenarları kesık oluyor ve sarmadakı pırıncler cıkıyor ortaya berbar bır gruntu cıkıyor.

2

Sarma yapmak için bu işi pratikleştiren bir makina olup kadınların işine yaramaktadır

5

Sarma hazırlamayı pratikleştiren alettir. Bizde vardı sarma yaparken kullanıyorduk yağı koyuyorsun yaprağı koyuyorsun pirinci ekliyorsun sonra makine sarıyordu. Ben çok güzel sarma hazırlardım bunla ama kırıldığından beri benim için kötü oldu.

3

Başta sarma yemeği olmak üzere bazı börekler gibi sarılarak yapılan bütün yiyecekleri sarmaya yarayan alet. Sarma makinesi ile uğraşmak yerine el ile sarmak daha mantıklı. Sarma makineleri hem kullanışsız hem de güzel sarmıyor.

3

Bir dönem tüm evlere giren o küçük plastik ama zamanda aşırı tasarruf ettiren şey. Ne olduda kayboldun hemen bozuluyordu sanırım yoksa ona çok ihtiyacımız vardı

5

Sarma sarmak çok meşakkatli bir iş olduğu için sadece bu iş için üretilen bir makine bulunmaktadır. Bu makine tam olarak otomatik olmasa ve bir nebze insan gücü gerektirse de sarma sarmayı kolaylaştıran bşe makinedir. Bu makineye sarma yaptağı yerleştirilir daha sonra iç harç sarma yaprağının üstüne konulur ve makine itilince sarma arkadan sarılmış bir şekilde çıkar. Ev hanımları için büyük bir kolaulık sağlar.

4

Sarma makinesi eskiden dolma sarmaya yarayan bir makineyidir. Ben denemiştim ama çok kullanışlı bir şey olduğunu zannetmiyorum. içinde yaprağı koyuyorsun, kıymayı koyuyorsun, kolu var o kolu çekiyorsun ve kendinden sarma makinesi rulo yaparak tık diye aşağıdan atıyor. Aynı boyda ve aynı kalınlıkta sarmalar yapmak mümkün. Pek beceremediğim da ya da küçük olduğumdan dolayı beceremedim belki de. Şu an günümüzde sarma makineleri kullanıyor mu, zannetmiyorum.

paylaş - şikayet
5

çok güzel bir alet. bende var ama kullanmadım. elinizle sarmaktansa makineye koyun sarın. güzel beyendim.

5

Genelde benim saçma bulduğum yaprak sarma makinesi iyi bir şeydir. Ama ben gereksiz buluyorum çünkü insana zaman tasarrufu vermiyor ve yuvarlama işlemini kendi yapıyor. Yuvarlama işlemi için de yani o kadar para verilmez bir alete. Genelde ilk çıktığında işportacılarda ucuz bir fiyata satılıyordu. Şimdi çok daha az üretilip pahalı bir fiyata satılıyor. Klasik arz talep dengesinden ötürü.

4

Çok güzel bence bende var başlarda sarardim güzel olurdu . Şimdi çok zahmetli geliyor ona koyuncaya kadar elimle sararim diyorum. Ama güzel pratik bir alet. Bir kere alisirsaniz vazgecemezsiniz bence.

1

Daha önce bir kere kullanmayı denediğim fakat boşa para verilen bir alet olduğunu düşünüyorum. Kendi elimde sardığım zaman daha az zahmete girip satıyorum.

5

Sarma makinesi reklamlarda nasıl sardıklarını gösteriyorlar, çok pratik olduğunu söylüyorlar ama sarma makinesinden sipariş verenler hiç memnun kalmadıklarını söyleyenler var, ben hiç pratik olarak görmüyorum bu makineyi bence elimizde daha pratik sarma sarabiliriz

3

pil veya elektrikle çalışmayan tamamen manuel kullanılabilen bana göre pek işe yaramayan bir icat olarak düşünüyorum . Haksızlık etmeyeyim belki işini gören vardır ama çok sarma sarmanın çok kolay yöntemlerini bulan bayanlarda çok.

Sarma makinesi
3

Elimle sarıyorum neden para vereyim ama standart boy sarıyor görsel sevenlere göre ama görsel neymiş ammaaaann diyenlere elde sarmaya devam

3

Sarma makinası annem kullanır şöyle; yaprağı üzerine koyarsın sarmanın iç mağzelerini koyduktan sonra kapağını kapatırsın sonrada kolu vardır ileri geri yapınca sarma makinası yaparagı düzgün bir şekide sararak dışarı çıkartır

3

Benim annem onları oraya yerleştirene kadar elinden bir kaç tane geciyor makineden daha seri

5

Çok çabuk 1 gine iş bu kadar hızlı geçmiyor ve daha kötüsü 1 gün tatil yetmiyor. Çok fazla çalışıyoruz . Kafa olarak çok yorucu geçiyor.tatil yemiyor.

4

Elimle sarmak daha mantikli bende yok fakat olsada kullanmam yada almam eve okadarmi bittikoldu olcak yemegide robotlar yapsin kadin dediginin elinin lezleti olcak her yaptiginda

Sarma makinesi ortalama puanı 3.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.