4.1

Masaüstü bilgisayar

önce - ürün kategorisine bayzz ekledi.
37 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bilgisayarın farklı bir modeli ekranı geniş kasası olan bilgisayar türü

paylaş - şikayet
2

Eskiden çok sık kullanılan bilgisayar türudür , kasası ve büyük ekranı olan iki ayrı yapılı bir bilgisayardır , ama artık bu bilgisayarlara pek ihtiyaç yoktur onun yerini dizüstü bilgisayarlar aldı.

5

Kasa, klavye, mause ve ekrandan oluşan masaüstünde sabit halde kullanılan bilgisayarlardır.

5

Masaüstü bilgisayar ekranına su klavyesi kasası kulaklığı faresi kulaklığı gibi Eşyaların bir arada bulunduğu kombinler masaüstü bilgisayar denir masaüstü bilgisayarlar mutlaka ve mutlaka kaza ile çalışır kasa olmadan bilgisayar asla çalışmaz kasa bilgisayarın Beynin görevi de görür genellikle masaüstü bilgisayarlar fiyat olarak baktığımızda en az 1500 2500 TL civarlarında değişebiliyor fiyatları masaüstü bilgisayarlar ne yazık ki her yere taşınamaz sadece bulunduğu ortam içerisinde üzerinde çalışılabilir

5

Monitor ve kasadan olusur cogunlukla ayrica mause, klavye, hoperlör vb baska ek parcalari vardir. Cok kullanisli ve kalitelidir. Laptoplar onlarin seyyar olan türlerindedir. Masaüstü denilmesinin sebebi tasonamiyor olusu.

paylaş - şikayet
4

Monitör ve kasadan oluşan günümüz laptoplarının atası farze dilen dizüstü bilgisayarla kıyasla daha büyük ve taşınması zor ancak dizüstü bilgisayarlara göre daha dayanıklı ve güçlü bilgisayar çeşididir.

5

Masaüstü bilgisayar oyun oynamak için dizüstü bilgisayara göre daha avantajlı olan ama yerinden hareket ettirmenin zor olduğu bir bilgisayardır. Tüm parçalar tek tek alınarak toplanabildiği gibi hazır olarak da satın alınabilir. Ayrıca oyun ve benzeri açmadığı bir şey çıktığında upgrade yapma ihtimali vardır.

4

Masaüstü bilgisayar, bilgisayarların ilk çıkan versiyonudur. Masanın üstünde dururlar ve çok büyüktürler. Daha sonrasında tablet, dizüstü bilgisayar vesaire olarak daha küçükleri piyasaya çıkmıştır. Şu an için masaüstü bilgisayarın tercih edildiğini zannetmiyorum. Şu an gene olarak masaüstü bilgisayarları iş yerlerinde tercih ediliyor. Büyük ve hantal oldukları düşünüyorum.

paylaş - şikayet
5

Masaüstü bilgisayar, eski tip bilgisayarlara denir. Yeni tip bilgisayarlar ise diz üstü olan bilgisayarlardır. Masaüstü bilgisayarlar bir klavye, bir ekran vebir de kasadan meydana gelmektedir. Masaüstü bilgisayarlar hemen hemen herkesin sahip olduğu ilk bilgisayardır. Bu bilgisayarlar taşınamazlar ama oyun oynama açısından iyidirler. Ayrıca kolay kolay bozulmazlar, sağlamdırlar.

5

Genelde bilgisayarların yaygınlaşmaya başladığı dönemlerde evlere ve iş yerlerine alına monitör ekran, kasa ve mouse ile fareden hoparlör de eklenebilen bilgisayar takımıdır. Bilgisayarlar ilk defa o zaman küçülmeye başladı. O yüzden iyi bir şey ama şu an sadece iş yerleri kullanıyor artık herkes laptop kullanıyor.

3

1000TL üstü masası olan klavyesi mouse monitör olan höpordörü olan sandalyesi olan bir elektronik alettir

4

İnsanlık tarihinin en önemli icatlarından biridir bilinçli şekilde kullanılması gerekir aksi takdirde çocuklarımız da çeşitli sağlık problemlerine yol açabilir. doğru kullanılır ise bir çok faydalı bilgiye ulaşabiliriz kısacası zararların önün geçebilirsek yararları bizi bir üst seviyeye geçirir.

3

Oyun oynayan birisine göre Laptop dan daha iyi bir bilgisayar kendisi istediği parçalarla toplayabilir

3

Ilk goz agrisi onceden laptop mu vardir daha saglam ve daha uzun kullanim saglayan teknolojidir candir

4

İlk bilgisayımı 2005 yılında casper den almıştım çok sattı o zamanlar.

4

Masaüstü bilgisayarlar laptop gibi olmayan ve sabit bir yerde masanın üzerinde veyahut nereye bırakırsan Orada duran bilgisayarlardır genellikle birçok işimiz de bir sabit masaüstü bilgisayarlarda hallederiz tabii ki laptopunda yeri ayrı masaüstü Bilgisayarın da yeri ayrıdır

3

Masaüstünden daha kullanışlı ve küçük. Gerekli olan yerlere götürülebiliniyor. Seviyorum

4

Toplama olursa fevkalade olan ama hazır alınırsa beddua okutan bilgisayar türü... Siz siz olun bilgisayarcıların galeyanına gelmeyin, gidin adam akıllı araştırarak toplayıp kendiniz alın. bknz. sinerji.gen.tr

3

Biz de var fakat artık masaüstü bilgisayar kullanan kalmadı çoğunlukla laptop kullanılıyor bence daha iyi ve daha kullanışlı, istediğin her yere götürebilirsin.

paylaş - şikayet
5

Unlost serisine inventus.com adresinden bakabilirsiniz 3 farklı bütke

4

Bir monitöre bağlı taşıma imkanı olmayan mause ekran ve Birleşik klavye ile iş yerlerinde ve oyun amaçlı kullanılan pc türüdür

5

süper bi içerik bulmuş pv lerde yağni bilgisaylarda çok klanıdığı için 30 tıklanma almışsn

3

Masaüstü bilgisayar her alanda kullanılır.Günümüz çağında bilgisayar olmazsa olmazdır.Çocuklar veya yetişkinlerin oyun oynayıp vakit geçirdikleri,iş için kullanılan şeydir

5

Merhabalar Ben Bir Bilgisiyar İçin 4 Ay Çalıştım Hiç Gıdım Harçamaıdm 8100 TL Para Vardı Bende Efsane Masa Üstü Pc Buşdum 20 GB RAM 1080 Tİ İ 5 İşkemci Baya İyidi Kasası Işıkları Knedim Ayarlıyabiliyiroum Fkaat Aldığıma Şoan Çok Pişmanım Keşke Almasaydım O Paraya Bir Tane Motor Alırdım İşte Kullanıyordum Bende Baktım PC Den Yanık Kokusu Gelmeye Başladı İçini Açtım Anlamadım İşte Gittim Firmasına Götürdüm Ekran Kartı Yanmış Dedi Ekran Kardı 5000 Tl Zaten Bende O Gün Pc Yi Çöpe Atmıştım.

3

Tabiki masaüstü bilgisayar oyunları canavar gibi oynuyorsun

Masaüstü bilgisayar ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.