4.9

Gülşen Bubikoğlu

önce - kişi kategorisine zorlucevdet ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Türk sinema tarihinin gördüğü en güzel kadınlardan biridir. 5 Aralıok 1954 doğumlu yeşilçam oyuncusudur. Bir çok meşhur filmde rol almıştır. Tarık Akan ile karşılıklı oynadığı roller unutulmazlar arasındadır. Bir çok kişiye göre yeşilçamdaki en güzel kadındır. En azından benim için öyle :)

5

Gülşen Bubikoğlu ünlü bir sinema sanatçısıdır. Yeşilçam'ın en çok beğenilen artislerinden birisidir. Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın birlikte oynadığı filmlerin gişe rekoru kırması ile muhteşem bir ikili haline gelmişlerdir. Özellikle Ah nerede filmi yeşilçemın unutulmazları arasında yer almaktadır. Gülşen Bubikoğlu 1.74 boyunda kumral ve çok güzel bir kadındır. Türker İnanoğlu ile evlenmiştir ve Zeynep İnanoğlu adında bir kız çocukları vardır.

5

Yeşilçam döneminde sevilen genç kadın aktristlerden biriydi. Genel olarak Tarık Akan ile birlikte başrol oynadığı filmler akla gelir. Kendi yaşıtları arasında hoş ve alımlı bir fiziğe sahip olmasıyla göz doldururdu Gülşen Bubikoğlu.

5

Estetiksiz çok doğal güzel bir kadın çok iyi bir oyuncu şimdiki oyuncuların eskilerden öğrenecek çok şeyleri var vücudunu sergilemeden sürekli magazin sayfalarında yer almadan da gündemde kalabilirler doğal ve içten olmak düzgün karakterli olmak yeterli halk tarafından değer görmek için srneler geçmiş hala filmlerini ve kendisini beğeniyoruz.

5

Seviyenizz arttığı için tebrik ederim ben bahadır girmiyordum iki gündur enbasdan giriyorum oyuzdne bende pek değişiklik yok sizde çok değişiklik var galiba azimli hirslisiniz isdediniz elde ediyorsunuz başarılarınızın devamını dilerim

5

Türk sinemasının en güzel kadınlarından bir tanesidir. Oynadığı filmlerde her zaman dikkat çeken bir kadın olmuştur. Oyunculuğu alkışlanacak kadar güzel ve başarılıdır.

4

Gülşen Bubikoğlu t Aralık 1954 yılında doğmuştur Yeşilçamin en iyi oyuncularından biridir iyi olduğu kadar da güzel biridir o zamanda nasıl dünya güzeli olmadığı şaşırıyorum çok güze bir kadındı. Sinemaya da damgasını vurmuş biridir bnce yaptığı en güzel filmler de tarık akan ile başrol aldığı filmler olmuştur. Oyunculuğunu çok beğendiğim ve her filminde dikkat çeken biri olmuştur. Allaha rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Gülşen Bubikoğlu ortalama puanı 4.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.