3.7

Rojda Demirer

önce - dizi-film kategorisine zeynep__eses ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Rojda Demirer 12 Ağustos 1979 tarihinde Ankarada dünyaya gelmiştir...Baba tarafı Diyarbakırlıdır.Tiyatro oyuncusu ve sinema oyuncusudur...Bir çok dizide rol almıştır. Trabzon Devlet Tiyatrosunda kadrolu olarak çalışmıştır. Şuanda show tv ekranlarında yayınlanan Çarpışma dizisinde rol almaktadır.

3

Rojda Demirer 12 Ağustos 1979 da Ankara’da doğmuştur.Aslen Diyarbakırlıdır.Ankara devlet konservatuvarı tiyatro bölümünü bitirmiştir.Çeşitli dizilerde ve filmlerde rol alan oyuncu son olarak Show tv ekranlarında yayınlanan çarpışma dizisinde rol almaktadır.

paylaş - şikayet
5

Türk dizi sinema ve tiyatro oyuncusu Rojda Demirer 12 Ağustos 1980 yılında Ankara'da doğmuştur aslen Diyarbakır'ı dır. 1988 yılında 9 yaşındayken TRT Ankara Radyosu çocuk sanatçı sınavlarını kazanarak radyo tiyatrosu yapmaya başlamıştır 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur 2003-2008 yılları arasında da Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda kadrolu sanatçı olarak görev almıştır 2003 yılında Aşk Olsun dizisi ile televizyon dünyasına adım atan Rojda Demirer adı efsane, Kördüğüm, acil Aşk aranıyor, Alev Alev, Elde Var Hayat, Geniş Ailem, Melekler Korusun, Kaos örümcek ağı gibi diziler ve filmlerde rol almıştır

2

Ben bu oyuncuyu hiç sevmiyorum bana hiç cazip ve iyi oyuncuymuş gibi gelmiyor , pek beğenmiyorum kendisini rollerinide beğenmiyorum şu son dizisindeki rolüde hiç beğenmedim, birisini sevmeyince hiç bir zaman sevemiyorum ben bu oyuncudada aynısı oldu sevemedim bir türlü.

Rojda Demirer ortalama puanı 3.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.