4.4

Sefa Doğanay

önce - kişi kategorisine zeynep__eses ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Sefa Doğanay aslen Trabzonlu komedyendir.Yetenek Sizsiniz yarışmasında birinciliği hak ederek yarışmayı kazanmıştır.Para ödülü ve aynı zamanda kariyer fırsatı kazanmıştır. Halk tarafından çok sevilen Sefa Doğanay Yıldız Tilbe , Bülent Ersoy , Zeki Müren taklitleriyle halkın beğeni ve ilgisini kazanmıştır. Şöhret kapıları kendisine açılmıştır. Şimdilerde televizyonlarda show programlarında kendisini görmek mümkündür. Instagram sayfasında taklit videoları paylaşmaktadır.

5

Soaual medya fenomwni ve komedyen. Marmara Üniversitesi İşletme okuyor. Yeni mezun oldu. Yetenek Sizsiniz Türkiyew birincisi. Sibel can Yıldız Tilbe Bülent Ersoy, Zeki Müren gibi ünlülerin yanı sıra Neriman Abla gibi kendi yarattığı orjinal katakteri vardır. Ayrıca Nilgün Bodur gibi ünlülerin parodilerini yapıyor. Yeni Gelin temalı fptoğraflar, şehir şwhir,üniversite üniversite stand up gösterileri de vardır.

4

Sefa Doğanay , Trabzonludur . Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılıp meşhur oldu . Taklit yeteneği bulunmaktadır . Bülent Ersoy taklitlerinin başında gelmektedir . Daha sonra Zeki Müren ve Yıldız Tilbe en iyi taklitleridir . Stand up gösterileri bulunmaktadır .

4

En çok ilgi gören taklitlerinden biri de Nihat Doğan'dır. Metin Akpınar ve Burhan Altıntop taklitleri de başarılıdır. Ayrıca yıllar içinde kendisini geliştirip yeni taklitler de üretmektedir, bunlardan da en popülerlerinden birisi Canan Karatay'dır. Sefa Doğanay taklit yeteneğiyle stand up karışık gösteriler düzenlemektedir.

5

Kendisi Trabzonlu komedyenler yapmış olduğu taktiklerden gerçekten adını sıkça duyuyoruz başarılı ve emeğinin karşılığını alan biri bu işe de gönülden gerçekten emek veriyor Allah yolunu açık etsin her daim

Sefa Doğanay ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.