4.3

Mahsun Kırmızıgül

önce - kişi kategorisine zeynep__eses ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Mahsun Kırmizi gül öncelikle şarkıcı ve türkücü olarak tanıdığım bir kişiydi daha sonra şahanr bir oyuncluk ve dillere destan yönetmenliğiyle kendini sözl ettirdi. Başarılı bir kişi her filmini bayılarak izlediğimi söyleyebiliri.

5

Mahsun Kırmızıgül'ün gerçek ismi Abdullah Bazencir'dir. 26 Mart 1969 tarihinde 22 çocuklu bir ailenin ferdi olarak Diyarbakır' da dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulları Diyarbakır'da okumuştur. Mahsun Kırmızıgül ,çiğköftecide çalıştı , çaycılık yaptı ,boyacılık yaptı ,kaçak sigara sattı evin geçimine yardımcı olabilmek için çok çalışmıştır. Önce Diyarbakır Karpuz Festivalinde duyurur adını daha sonra meşhur olmaya başlar.

5

Sevdalıyım klibinde yumurta topuk ayakkabılarıyla ceviz kırarak hafızalara kazınan şarkıcı loğ loğ mahsun hahahaha

1

Mahsun Kırmızıgül bu ülkenin ekmeğini yiyen ve bu ülkeye ihanet eden bir sanatçıdır. Sesi çok iyi değildir. Hımhım sesli nefes almadan için türkü söylemektedir. Yönetmen olarak çevirdiği filmlerin de örf ve adetlerimize uygun olmadığını düşünüyorum.

5

Mahsun Kırmızıgül daha öylesine yapmış olduğum Şarkıcılık ile tanınmıştır Bunlar içinde sarı sarı Kimin Yare bu şarkıyı çok tanınmıştır ya da Yıkılmadım Ayaktayım ibi birçok arabesk şarkıları da olmuştu ve bunlar yüzünden şarkıcı oluyor kendisi bırakmış sinema öğretmenliğine kaliteli filmler çıkartmıştır Güneşi Beklerken İşte buna benzer birçok filmde de görebiliyoruz

Mahsun Kırmızıgül ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.