4.7

Avengers : Infinity War

önce - dizi-film kategorisine mstf ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

27 Nisan 2018'de sinemalarda vizyona giren, çok ciddi bir izlenme oranına sahip, Marvel evreninin devamı en çok merakla beklenen filmidir. Filmde Marvel evreninden yer aldığına dair aklınıza gelen birçok kahraman vardır ve filmin sonunda birçoğu yok olmaktadır. Resmen devam filminde nasıl toparlayacaklar diye kalakaldığınız muhteşem filmdir.

paylaş - şikayet
5

Marvel'in en son filmlerinden biridir. Thanos isimli kötü karakterin dünyanın yarısını yoketmek gibi bir niyeti vardır ve bunum için de toplaması gereken taşlar vardır. Bütün süper kahramanlar ise Thanos'un bu amacına ulaşmasını engellemek için uğraşır. Marvel evreninde yeri çok önemli olan bir filmdir. Diğer filmlerde de bu film ile bağlantı kurulmuştur. Merakla ikincisinin çıkması beklenmektedir.

5

Çok uzun süre beklediğim ve çıktığı gün sinemada izlediğim filmdir. Thanos'un aslında mantıklı düşünülünce hak verdiğimiz mücadelesini ve dünyadaki herkesi korumaya çalışan Avengers üyelerinin savaşını izlediğimiz ve sonunda kalbimizin burulduğu filmdir. Avengers 4 filminin de yakında fragmanı çıkacaktır.

paylaş - şikayet
5

Marvel sinamatik evreninin tüm filmleri bu filme hazırlıktır. Sinamatik evrende gördüğümüz iki ekip bir araya gelirler. Hayranlar tarafından çok beğenilmiştir. Bende beğendim. Ayrıca 2018 yılının en çok hasılat yapan filmidir.

4

Marvel film yapım şirketinin en son çıkan Marvel filmi. Harika bir filmdi. İzlemeyenler izlesin. Hak vereceksiniz.

5

Nisan ayının 2018 yılında vizyona giren ve en çok izlenen filmler arasındadır hasılat olarak Kız zaten bunu ne kadar başarılı olduğuna görülebilir Marmaris Gerçekten herkesin izleyicisinden herkes tarafından beğenilen film yapıtlarından biridir

4

Güzel bir film sinemada bile çok izlenme sayısı olan bir filmdir , bu serilere meraklı olan insanlar vardır bende severim ama çok ilgili değilimdir bu film ile.

Avengers : Infinity War ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.