5.0

Ogame

önce - oyun kategorisine mstf ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Yaklaşık olarak 16 senedir internet üzerinden oynanan online savaş simülasyon oyunu. Alman bir şirketin çıkardığı ilk çıktığı yıllarda her evreni en az 15bin oyuncu tarafından oynanan, ancak son yıllarda binli kullanıcılara kadar düşen ogame, oyun üzerinden parayla birçok şeyi satın alabileceğiniz online bir platforma dönmüştür.

paylaş - şikayet
5

Bir zamanlar deli gibi oynadığım bir online bir oyun :D Arkadaşım bağımlısı olmuştu. Siteye üye oluyorsunuz ve size sanal bir gezen veriliyor. Daha sonra ise o gezegenin özelliklerine göre tesisler kuruyorsunuz. Silahlar üretiyorsunuz. Aşama aşama , seviye seviye ilerleniyor. Gezegeninizi ve düzeninizi korumaya çalışıyorsunuz. Sonrasında ise savaş başlıyor. İnsanoğlu barış içinde yaşayamaz zaten. Sizden daha güçlü olan birileri gelip bütün emeğinizi tarumar ediyor. Siz de donakalıyorsunuz.

5

Metin tabanlı ve uzay savaşları temalı online tarayıcı oyunudur. 2000 yılında hazırlanmış, 2002 yılında piyasaya sürülmüştür. Ağabeyimin gençliğinde gemilerine bir şey olmasın diye saldırıya uğramamak için ya da saldırmak için geceleri kalkıp kontrol ettiği oyun. :)

paylaş - şikayet

Ogame ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.