4.2

Atlet

önce - ürün kategorisine Erigiz ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Envai çeşit renk ve desende üretilen kadın erkek fark etmeksizin kullanılan üst iç giyim üründür. Pamuk polyester elastan yün gibi kumaşlardan üretilen giysi gündelik giyim ve spor giyim olarak da üretilenler vardır. İp askılı sporcu klasik ribana gibi örnek verilebiliriz.

5

Atlet insanların terleyince teri emerek hastaklardan korunması ve vücudu sıcak tutarakbel soğukluğu gibi hastalıklardan üşütmelerden korunmak amacıyla çıplak bedenin üZerine kıyafetlerin altına giyilen kıyafetin kaşıntısını da önlemek amacıyla kullanılan iç çamaşırıdır.

3

Nedensiz şekilde Çağatay Ulusoyun toy döneminde beyaz atletle poz verdiği uyduruk atlet markası kapağı geldi aklıma

5

bence türk milli formasıdır özellikle sahilde mangal yakan lisanslı eniştelerin vazgeçilmez itemidir atlet olmasa nasıl yaşardı bu insanlar :D

4

Atlet elbiselerin içine giyilen teri tutması icin ic çamaşırı olarak altta giysileri bir giyindir genellikle mangala a giderken baya görürüz çünkü vazgeçilmezimiz aynn bende atlet görünce istemsiz Çağatay Ulusoy atlet reklami geliyor ve gülüyorum. Bir diğer anlamı ise atletizimle uğraşan kişiler için kullanılıyor

4

Milletimizin vazgeçemediği iç giyim ürünüdür genelde teri yutması için kullanılıyor

3

Atlet kelimesinin karşılığı dilimizde iki farklı anlama gelmektedir. İlk olarak bir spor dalı olan koşu sporunu yapan kişilere verilen isimdir. İkinci anlamı ise bir tür iç çamaşır olarak tercih edilen giyimdir. Özellikle kış aylarında halkımızın vazgeçemediği bir giyimdir. Kıyafetin içinden gözükmesi ise oldukça çirkin bir görüntüye neden olmaktadır.

Atlet ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.