4.5

Bücür Cadı

önce - dizi-film kategorisine Gmze ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Eskiden çok severek izlediğim güzel bi diziydi, komedi ve çocuk dizisi, şimdi olsa yine izlerim, aklıma gelmişken izlemeye başlayayım bari, çocukluğumun en çok sevdiğim dizilerinden biri, vay be ne çabuk büyümüşüm, o yıllar geri gelse keşke.

paylaş - şikayet
5

2000 li yılların başında star televizyonun-da yayınlanan fantastik dizidir.Hergün
ekranlarda vardı.İzlerdim okul dönüşleri hey gidi günler anılarda kaldı .

5

Çocukluğumun dizilerindendi. Her çıktığında televizyonun başından hiç kalkmazdım. Annesiyle birlikte sürekli sinir yaparlardı. Bunların evlerinin karşısında bir çocuk oturur, bu cadı her sihir yaptığında görürdü ve korkardı. Annesine, babasına söyler sma inanmazlardı.

4

Zamanın izlenmesi keyifli dizilerinden biriydi. Çocuklukta iyi gidiyordu.

paylaş - şikayet
4

Eskilerden güzel izlenen bir diziydi o zamanda çocukluk zamanlarımda izlemekten keyif aldığım bir kaç diziden biriydi

3

Bücür cadı 1990'lı yıllarda yayınlanan bir çocuk dizisidir. Bücür cadı dizisinin baş rollerini Yunus Bülbül, Sezer Güvenirgil ve Merve Erdoğan paylaşmaktadır. Bücür cadının konusu ise Zeliş annesi Şehriye ile yaşayan fakir bir kız. Birgün annesi işten atılır ve zor duruma düşerler Zeliş o gece rüyasında bir melek tarafından ödüllendirilerek sihirli güçlere sahip olur ve çevresinde ki insanlara yardım etmek için bu güçlerini kullanmaya başlar. Ayrıca Şehriye ve köfteci Abbad da birbirlerini seviyorlardı.

5

Bakalım daha ne olacak bücğr canımız ne yapacak Annesi Şehriye hanıma ne işler açacak... Güzel bir çocuk dizisi idi. Sezer güvenirgil filan oynuyordu. Star Tv de yayınlanıyordu Baya severdim çocuk iken bizim neslin dizileri zaten bu diziler. Biraz sabrına spellmanın küçüklüğü gibi ödü.

5

Zamanında çok izlenen bir diziydi. Eskiden diziler ne kadar güzeldi. Herkesin izleyebileceği türde ve şimdiki gibi cinsel içerikli yada şiddete aşırı meyilli değildi.

4

Bücür Cadı bir dönemim en popüler dizilerinden bir tanesiydi. Dizide baş rolde oynayan kız bir cadıydı, sihirli güçlere sahipti ve burnunu oynatarak sihir yapardı. Türkiye'deki nadir fantastik dizilerden bir tanesiydi.

5

90lı yıllarda çocukluğumun en sevdiğim dizilerindendir.Kötülerin düşmanıdır bücür cadı.İyilerle dost bücür cadı.Dizide annesi şehriye,abbas ve daha birçok isimli oyuncu vardı.Severek izleyip kaçırmadığım bir diziydi.

Bücür Cadı ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.