4.4

Röportaj Adam

önce - kişi kategorisine zorlucevdet ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

İlginç haberlerin sunum kısmını alıp içerik kısmını da kendi çeken bir youtuberdır. Bazen komik bazen entresan haberleri daha komik ve daha entresan hale getirir. Olayın kahramanı olarak kendini koyup güncel ve mizahi bir dille videolar yapmaktadır. Videolarının sonunda hep birilerinden davacı olur. En son attığı Pubg videosunu kahkahalarla izledim.

5

YouTube kanalını takip ettiğim Adanalı arkadaştır. Komik şekilde videolar çekiyor. Kendisi varolan ilginç haberleri kendi çapında uyarlayarak inanılmaz eğlenceli videolar haline getiriyor. İnanılmaz gülüyorum ben bu adama. İzlemeyenler için kesinlikle izlenmesini tavsiye ederim. Hatta abone olun.

5

Televizyonda olan ilginç haberleri birde kendi açısıyla seslendirerek çeken bir adamın youtube kanalıdır. Kendi tarzıyla olayları anlatır ve oldukça komik haberleri de vardır. Bence yaratıcı biri ve youtube ortamına gerçekten farklı bir içerik sunmuştur.

3

Adananın bağrından kopup gelmiş mahsun adlı arkadaşımız.Özellikle haber bültenlerindeki beğendiği komik olduğunu düşündüğü haberlerin taklitini komik bir şekilde yapan güzel insan.Öncelikle instagramda bir kaç videosuna denk geldim sonra youtubeda takibe aldım severim kendisini güldürmeyi iyi biliyor.

4

her gün yeni video atmasını bekliyorum gayet güzel yapıyor işini ve abonesini sonuna kadar hak ediyo

3

Güzel bir şeye benziyor bakıyoruz İnternette vs yani fena değil bence tabi herkesin kendi düşüncesi

3

Haberler den kesitler yapıp kendini koyan bir TROLL Youtuber.

5

Nasıl fenomen olacağını bilen ve akıllıca bir fikirle fenomen olan biri ismi mahsun komik güldüren ve zeki bir

5

Röportaj Adam'ın aslı adı Mahsun Karaca'dır. Mahsun Karaca Adana'da yaşayan evli ve bir kurumda reklam tasarımı yapan, aynı zamanca freelancer olarak da çalışan mülayim ve iyi niyetli bir insandır. Serüvenine beyzbol sopasının yok satışı videosuyla ünlenmesi sayesinde başladı. Hala da devam etmekte. bazen videoları kaldırmak zorunda kalsa da her zaman kaliteli içeriklere sahip.

5

Ana haber bültenlerindeki haber vtr'lerine kendi röportajlarını montajlayarak mizah üreten Adanalı arkadaş. Yaptıkları işler gerçek sanılacak kadar başarılı. Yalnız kendisine buradan iki önerim var. Kendi yaptığı çekimlerde ses kaydını dinamik türden bir mikrofonla alsın. Hem ses sorunu çözülür, hem de çekimlerinde daha bir röportaj havası oluşur. Montajda logolara ve kj'lerine biraz daha özen göstersin. O noktada hala sırıtan unsurlar var.

4

abartılmış birisi olduğunu düşünüyorum eskisi kadar keyif vermiyor

Röportaj Adam ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.