4.8

Kiraz Mevsimi

önce - dizi-film kategorisine Gmze ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel in başrol olduğu, çok ve eğlenceli bi gençlik dizisiydi, gençlerin, çocukların severek izledikleri bi dizi, yeniden başlasa yeniden izlerim o diziyi. Oyuncuları çok tatlı ve şirinler. Fox tv de oynuyordu.

paylaş - şikayet
5

Kiraz mevsimi ilk bölümü 4 Temmuz 2014 de yayınlanan romantik komedi türünde bir dizinin adı. Kiraz mevsimi dizisinin baş rol oyuncuları Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu. Ayrıca Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya da kiraz mevsimi dizisinin önemli iki karakterini canlandırmaktaydı. Dizide Öykü karakteri ile Ayaz karakteri birbirine aşık iki genci canlandırıyordu hatta bu dizi aşkı gerçek oldu ve bu ikili hala sevgili.

5

Kiraz mevsimi meşhur Ayaz ve Öykü'nün başrollerini aldığı eğlenceli bir dizidir. Müziği ise Aydilge tarafından yapılmıştır. Yine de inanmam sonsuz aşka gelir geçer sevda dedikleri diye başlayan cümle bir dönem herkesin dilindeydi. Dizide birbirine aşık iki kişiyi canlandıran Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu sanırım diziden sonra gerçekten sevgili olmuşlar.

Kiraz Mevsimi ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.