4.7

Defter

önce - ürün kategorisine ysfkarakurt ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Not almak icin öğrenmek icin kullandığımız bir gereç . Ayrıca topladığımız bilgileri kalem yardımıyla kayıt aldığımız bir gereçtir.

5

Defterler genellikle ve not alma da ve Ata İlkokul çağlarında en çok kullanılan nesneler arasında yer alır defterler çizgili çizgisiz kareli olarak genellikle defter çeşitleri vardır Bunun haricinde defterlerin boyutları da tabii ki de var küçük boy orta boy ve büyük boy defterler defterleri genellikle İlkokullarda Hani defter alınması işte küçük boy 3 ortalı veya 2 ortalı olarak örnek verebilirler öğrencilerin defter alınmasında şu an günümüzde telli defterler de çıkmıştı Bu Telli defterlerin kullanışları daha iyidir eski defterleri göre çok eski defterleri içerisinde biri sayfaya herhangi bir selfi kopardınız zaman defterin diğer tarafında sayfalar kopmaya başlıyor Ama telli defterler Bu konuda gerçekten on numara kullanışlı oluyor Bir de defterleri ilkokul çağlarında iken Ataçlar kenarlarını kullanırdı ki defter uçları karışmasın diye şu an hala günümüzde de ilkokul çağlarında ve bu alışkanlık sürmektedir

3

Bembeyaz boş sayfalardan oluşan kimi zaman içimizi döktüğümüz kimi zaman eğitim amacıyla kullandığımız kim zamanda hesap kitap yaptığımız not tuttuğumuz hayatımızın her anında karşımıza çıkan kırtasiye ürünüdür kokusu beni benden alır

5

Defter, üzerinde yazı veya çizim yapılması amacıyla boş kâğıtların birleştirilmesiyle meydana getirilen bir nesnedir. 1920 yılında kâğıtları birleştirip, kartondan kapak ekleyen J.A. Birchall tarafından icat edilmiştir.

4

Aşk defredi var. Aşkımı deftere değilde kalbime yazarım.

5

Defter yazı yazmak, not almak gibi özellikle okullarda ihtiyaç duyulan ürünlerin başındadır. Defter sayesinde anlatılanlar yazılarak, önemli konular buraya geçirebilir. Bazıları defteri açtığında ne olduğu belirsiz bir yazı yazsa da bazıları çok düzenli ve güzel yazar.

5

Defter not tutmak için kullanılan bol sayfalı ürünlerdir. Kareli, çizgili, çizgisiz türlü çeşitleri bulunmaktadır. Sayfa sayısı da defterden deftere değişmektedir.

5

Defter, not tutmak, derslerde yazı yazmak ve çizim yapmak gibi amaçlarla kullanılan birçok sayfanın bir araya getirilmesiyle oluşan malzemelerdir. Defterler genellikle öğrencilerin kullandığı malzemelerdir çünkü okullarda öğretmenler defterlere yazı yazdırırlar ve not aldırırlar. Defterler çizgili, kareli veya boş olabilirler. Kareli olanlar matematik gibi işlemsel dersler için, çizgili olan Türkçe gibi kelime ve cümlelerden oluşan dersler için, boş defter resim dersleri için, müzik defteri isi adından da anlaşılabileceği için müzik dersleri için kullanılır.

Defter ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.