4.8

Mikrofon

önce - ürün kategorisine stalward ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Ses vermeye yani sesi yüksek çıkarmaya yarayan bir alettir , şarkıcıların sunucuların elinden hiç düşmez bizde evde karaoke yaparız aile ve arkadaşlarla alırız mikrofonu bangır bangır söyleriz.

5

Elektrik akımı etkisiyle sesi uzakta bulunan bir alıcı aygıta ulaştıran araçlara mikrofon denir.. mikrofon, ses dalgalarını elektriksel titreşimlere çeviren elektroakustik bir cihazdır.. ses dalgalarına göre sinyal gerilimi verdiğinden hoparlörü tamamlayan bir unsurdur..

5

Ses dalgalarını elektriksel titreşimlere çevirerek sesin daha uzaktan da duyula bilmesini sağlayan alete mikrofon denir. Topluluk önünde konuşurken kalabalık bir kitleye hitap ediliyorsa mikrofon mutlaka kullanılmalıdır. Çünkü mikrofon hem ses dalgalarının uzak mesafelere gitmesini sağlar hem de ses şiddetini yükseltir.

5

Mikrofon genellikle sesi daha yüksek ve daha çok kişiye duyurmak için kullanılıyor yani sahnelerde olsun şarkı söylerken mikrofon kullanılıyor Hatta bazı satıcılar bile mikrofon kullanıyor sesi etrafa duyurmak için

5

Mirofon gercektende cok guzel bır içat degılmı ya sen bagırma o bağırsın bence değilmi nede olsa beşeri bır yapay içattır bozulursa yenısı alınır veya tamır edılır ama ben mikrofonu bulanı cidden tebrık edıyorum ya muazzam bırsey sen sus o konuşsun

5

Mikrofon, özellikle şarkıcıların kullandığı sesi daha yüksek bir şekilde çıkaran ve sesin kalabalık topluluklara daha iyi yayılmasını sağlayan bir araçtır. Mikrofonları genellikle televizyon programlarında ve konserlerde görürüz. Hepsinde kullanılış amacı sesi izleyiciye ya da dinleyiciye daha iyi duyurmaktır.

Mikrofon ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.