5.0

Kadın Cinayetleri

önce - diğer kategorisine Alleyez10me ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Son dönemlerde hemen hemen her gün bir kadın, eşi, sevgilisi yada ailesinden her hangi biri tarafından katlediliyor. Bu olaylar gerçekten içimi burkuyor. Engel olunması için cezaların artırılmasını istiyorum. Artık biri bu cinayetlere bir dur demeli..

5

9 yılda 3000 küsür kadının hayatını kaybettiği vakalardır..Sebepleri genellikle kıskançlık olup işsizlikle de bunalıma giren eşlerin eşlerini katlettikleri gerçeğidir..Bunun önlenebilmesi için caydırıcı tedbirlerin Adalet bakanlığı, Aile ve Sosyal Politakalar bakanlığınca alınması gereklidir.

5

Kadın cinayetleri konusu yaşadığımız toplum için yüzkarasıdır. Öldürülen kişiler, annedir, bacıdır. savunmasız masun insanlara nasıl kıyıyorsunuz. Her evlilik yürüyecek diye bir kaide yok olmadı boşanmışsınız, yakalarından düşün artık illa öldürmek zorunda mısınız? Bu zeka özürlü insanlara ne kadar ceza verilirse verilsin, yeni toplum nazarında bunlar affedilmeyecek her iki cihanda da cezalarını çekeceklerdir.

5

Ne yazık ki günümüzde kadın cinayetlerinin olduğu bir toplumda yaşıyoruz erkeklerin Bence de düşünme tarzları olsun yani kadını öldürmek yani kadına gücü yetmek çok çok yanlış bir tavır çok trajikomik bir durum gerçekten Maalesef ki günümüzde genellikle eşinle sürekli şiddet gören kadınlar boşanmak istiyorlar ayrılmak istiyorlar erkek Tabi buna karşı çıkıyor veya da boşandığı halde yani ayrı olan kişiler erkeklerin yapmış olduğu kıskançlıklar doğrultusunda işlerini öldüre biliyorlar veyahut da yani bunun birçok örneğini haberlerde Günü yazı görüyoruz yani Allah bu tür durumlarda hepimizi korusun

Kadın Cinayetleri ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.