3.3

Enes Batur Sungurtekin

önce - kişi kategorisine Ormanci ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Türkiyenin en cok takipçisi olan youtuberidir. Yaklasik 9 milyon kisi onu youtubede takip etmektedir. Çesitli videolar atmakda ve bunlar izlenmektetir. Bu izlenme, tiklanma, begenme karsili belli bir ücret almaktatir. ( kafasinida civciv gibi yapmistir)

paylaş - şikayet
5

YouTube aleminin görebileceği en boş bele konuşma özütlğ de olan youtuberlardandır. Benç hiç Bşr içerik üretiyor adam akıllı nasıl başarılımoldu bunkadar anlamış değilim.

5

Geneli 8 :14 yaş arası olan Türkiye'nin en ünlü ve en çok takipçisi olan YouTuber'idir. Yaşı 21 olmasına rağmen YouTube camiasında iyi işler çıkarıyor.

5

Ben artık Enes Batur isminden çok sıkıldım.Sebebi ise kendininse artık ne yapacağını bilmediğini kabul etmesi çok hızlı çıkış yaptı ama çakılması yakın gibi duruyor.

3

Ben herkezin sorusu begeniyom yorumlarıda bence 1 ap deyip geçmemek lazım her zaman begenmek lazım

1

Enes Batur eski zamanlarda oyun videoları ile başlayarak youtube üzerinde şimdilerde 1. olan bireysel kanaldır. Önceden aile evindeki bir odada videolar atıp oyun oynarken artan popülerliği ve tanınması ile zengin olup lüks eve geçmiş ve kendine lüks araç bile almıştır. Aldığı reklamlar ve yüksek izlenmesi ile çok yüksek paralar kazanmaktadır.

5

Enes batur sungurtekin önce kendi odasında videolar çekerek yavaş yavaş youtube ye girmiştir sonra zaman geçtikçe büyümüştür ve milyon tane takipcisi olmuştur ve kendini geliştirerek her geçen gün büyüyor son bir yıldan beri hem amcası ile birlikte videolar atıyor şuan türkiyenin en çok abonesi olan bir youtuber

3

Youtube Türkiye'de en çok takipçisi olan hesaba sahip olan kişidir. Antalya'da yaşıyor. Şuan oldukça zengin olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. En başında o da diğer herkes gibi oyunlar oynuyordu ancak artık çok daha farklı içerikler üretiyor. Ben şahsen kendisini hiç sevmem. Bu konumda olmayı da hak etmiyor. Ama işte hakkında konuşuyoruz o da kazanıyor.

1

Youtube sayesinde ünlenen ve Türkiyede ki en çok takipçiye sahip kişidir. Daha çok çocuklara ve ergen yaşta ki kitleye hitap etmektedir. Üstelik youtube da ülkemizde ki en çok para kazanan kişidir. Ömür boyu youtube'dan başka bir iş yapmasa bile hayatını rahat içinde geçirebilecek şahıstır.

Enes Batur Sungurtekin ortalama puanı 3.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.