4.4

Fıstık Ezmesi

önce - ürün kategorisine erenaktas ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Antep fıstığı ezmesi öte her marka yapamaz meşale aA101ve imi marketlerin ki ucu ve iğrenç tadı. Öyle ahım şahım tadı yok. Kaliteli makale palm yağımfilan karıştırınca iyi ölüyü.

4

Harika bir atıştırmalık. Yüksek kalorili ve besleyici bir besin. Gerçek fıstık ezmesini artık fiyatının yüksekliğinden her yerde bulamıyoruz.

3

fındık ezmesi bir miktar kabukları soyulmuş olan fıstıkların bir şekilde ezilmesine denir.öncelikle fıstıklar bir fırında kavrulurlar. fıstıklarımızı kavurduktan sonrada fıstıklarımızı bir blender mutfak robotu sayesinde çekeriz vede daha sonrada ince bir çikolata gibi olduğunda bitmiş olur.ondan sonrada şekerde ekleyerek yeriz

4

Fıstık ezmesi karaciğer ve bağırsakların düzenli bir şekilde çalışmasında etkilidir . Vücuttaki kolesterolu düşürür . Göz hastalığına yakalanma riski düşüktür . Minimum düzeyde tüketilmesinde fayda vardır .

5

Fıstık ezmesi düzenli bir şekilde az bir miktarda tüketildiğinde vücuda birçok yararı bulunan bir üründür. Kavanozlar içerisinde farklı markların farklı aromaları ile satılmaktadır. İçerisine bal gibi ürünlerde konulmaktadır. Sağlıklıdır ancak her şey gibi fazlası da zararlıdır. Ben şahsen çok sevmiyorum ve tüketmiyorum.

Fıstık Ezmesi ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.