3.4

Çilek kokusu

önce - dizi-film kategorisine Smile ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

yoktur böyle kokan bir parfüm, yapılamamıştır henüz*.. benim diyen çilek kokuları bildiğimiz çilek gibi kokmamaktadır, hatta çilekli sakız gibi bile kokmamaktadırlar.. kimyasalın, doğalın taklidi bile olamayacağının bağıran kanıtıdır..

3

Çilek kokusu 2015 yılında yayınlanan bir yaz dizisiydi. Çilek kokusunun baş rol oyuncuları ise Demet Özdemir ve Yusuf Çim ayrıca Ekin Mert Daymaz'ın da dizi de önemli bir rolü vardı. Star tv de ekranlara gelen çilek kokusu adlı dizi de birbirine zıt iki karakterin bir tesadüf sonucu tanışıp aşık olması anlatılıyor. Fakir kız zengin oğlan tarzı bir konusu var.

3

Cilek kokusu ilk kez 2015 yılında star tv.de yayınlanmıştır. Beğeni oranı internet yüzde 95 görünmektedir. Şuan puhu tv'de de yayınlanmaktadır. Klasik zit kutuplar birbirini çeker tarzı bir dizidir. Fakir kız ve zengin oğlan dizilerinden bir türlü kurtulamadık. Gereksiz romantiktir. Insanı boşuna hayal kurdurtur.

paylaş - şikayet
2

Çilek Kokusu 2015 yılında yayınlanmaya başlayan yayınlandığı dönemde birçok hayrana sahip olan bir Türk dizisidir. Bu dizinin baş rollerinde Demet Özdemir ve Yusuf Çim oynamıştır. Pek başarılı olmuş bir dizi değildir. Ben fragmanını bile sevmemiştim. Klasik Türk aşk dizilerindendir ve zengin kız fakir oğlan teması vardır.

Çilek kokusu ortalama puanı 3.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.