4.6

Real Madrid

önce - kurum kategorisine Mimarmickey ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

İspanyanin en prestijli iki takimindan biri olan Real madrid ayrica dunyanin en basarili futbol takimlari arasinda ust siralardadir.Kadrosunda bir cok unlu ismi barindiran real madrid ilk kez sampiyonlar ligini 3 kez ust uste kazan tek takim olmustur.

5

Dünyanın en büyük kulübüdür. Çünkü ya dünyanın en büyük oyuncularına sahiptir ya da dünyanın en büyük oyuncuları real madrid'te oynamak ister.

5

Dünyanın en köklü kulüplerinden bir tanesidir.Özellikle son zamanlar da Şampiyonlar Ligi Kupası'nı adeta çerez yer gibi aldı,durdu.Sayısız başarısı ile dünyanın en büyük futbol kulüplerinden bir tanesi olmayı başardı.1902 yılında Madrid şehrinden kurulan bu kulüp , bir çok takımın canını yaktı.Bu arada Real Madrid'e 70 saniye 2 gol atmayı başaran tek takım Galatasaray'dır.

5

Dünyanın en iyi kulüplerinden birisidir. Hem basketbolda hem futbolda çok iyi yerlerde olan bir kulüptür. Futbolda 3 kere üst üste şampiyonlar ligini kazanan bir kulüptür. Baskette ise geçen yıl Eurolegaue'i kazanmıştır.

3

Çok sağlam ve güçlü bir futbol takımıdır.Dünyanın en meşhur,en ünlü ve en iyi futbol takımlarından biridir.Oyuncuları ile güçlü olan Real Madrid'i küçüklüğümüzden beridir playstation kafelerde takip ederiz.Eskiden oyuncuları çok iyiydi güzel oyuncular vardı.Fakat şimdi C.Ronaldo felan gidince takımda bence biraz düşüş yaşandı.Fakat ginede fena değil Benzama Bale felan var takımda bu yüzden hala güçleri var gibi gözüküyor bakıcaz artık takıma neler olucak felan diye merak ediyoruz ama bence bu yıl biraz düşebilir çünkü çok güçlü ve güzel oyuncularını takımda kaybetti.Özellikle Ronaldo'nun gitmesiyle takım çok düşüşe girdi.C.Ronaldo gibi bir oyuncu kaybetmek bence takım açısından kötü oldu.

4

İspanyol takımdır Avrupa’nın en çok şampiyonlar ligi kazanan takımıdır.Üç sene üst üste şampiyonalar ligini alarak kırılması güç bir rekoru kırmıştır.Bu sene ise ligde form olarak kötü gitmektedir

paylaş - şikayet

Real Madrid ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.