4.6

Gençlik

önce - kişi kategorisine ıspartalı ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Genelde 14 ila 30 lü yaş arası grubu kapsar. O dönem de dünya yansa umrunda değildir. Hiç yaşlanmayacak hiç kahır çekmeyecek sanılan safımsı bir dönemdir.

5

15 ile 25 yaş arasına kapsayan, dinamizmin doruğunda olan, kanı kaynayan, gecesi ile gündüzü bir olmayan, gününü gün eden, sorumluluk sahibi olmayan bir zümre diyebiliriz.

4

Necip Fazıl'ın güzel bir şiiri var gençlikle ilgili Gençliğe Hitabe adında.

Bir gençlik, bir gençlik, bir gençlik..
Zaman bendedir ve mekan bana emanettir şuurunda bir gençlik..

5

Gençlik, bebeklikten yetişkinliğe olan dönemdir. 16 yaşında genç olursun. 16 yaş altı çocuktur. Gençlik bu zamanlarda kendini bir hükümdar gibi görür. Sanki tüm dünya onun eli altındaymış gibi hisseder. 16 yaş üstü zaten ergenlik zamanı olur ve bu zamanda saçma sapan hareketler. Durup dururken duygu değişikliği olur.

5

Gençlik genellikle Ergen çağlarından itibaren başlar yani 16 17 18 yaşından başlar 27 28 yaşına kadar olan durumlara gençlik durum değil kaybedebilirler genellikle gençlikte Ben söyledim şunu yapardım daha bilmem ne yapardım Gibi Gibi Bu tür şeyler söyleniyor gençlik durumları aynı zamanda kişilerin mantıklı düşünme memesine her şeye har vurup harman sorunu bileceği de yaşlar arasında da olabiliyor

4

Gençlik biyolojik ve fiziksel yaşları kişeye göre değişsede ergenkikle başlayıp 30 lu yaşlarda son bulan bendensel bir eylemdir. Bu yaşlardan sonra bazı kutsal güçler kazandığınız gibi bazı kutsal güçlerinizi kaybedersiniz.

Gençlik ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.