4.9

ruj

önce - ürün kategorisine Gürcan ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Kadınların dudaklarına sürdüğü makyaj malzemesidir. Parlaklığınaa, matlığına, kalıcılığına, sürülüş şekline, şekline, renklerine göre pek çok çeşidi bulunur.

Renklerine göre farklı anlamlar yüklenebilir. Kırmızı ruj iddialı kadınların rujudur ve seksi bir duruşu olduğu kabul edilir mesela...

5

Kadınların kozmetik ürünüdür. Ruj, dudağa renk vermesi için sürülen boyadır. Rujda kimyasal boya, yağ ve yumuşatıcı maddeler bulunmaktadır. Ruj’un bir çok çeşiti bulunmaktadır. Bu çeşitlerden renkli renki çeşitleri, parlak, ışıltılı ve simli çeşitleri bulunmaktadır. Ruj’un anlamı kırmızı demektir. İlk çıktığında sadece kırmızı renk vardır ama sonraları renk renk çıkmaya başladı. Bazın kadınlar canlı ruj renkleri severken bazıları mat veya pastel renkleri sevmektedir. Günümüzde her kadın durduk yere sürsede genellikle özel günlerde, törenlerde güzel görünmek için sürülür.

5

Kadınların makyaj malzemesi dudaklarına sürdükleri rengarenk boya kırmızı yeşil mor siyah çeşit çeşit dudak renkli olunca ne değişiyor anlam veremediğim bir olay hadi bazı şeyleri anlarım göz kalemi pudra gibi ama dudaklar renk alınca ne değişecek ne işinize yaracak anlam veremediğim bir olay

5

Severek sürdüğüm bu dudak boyalarının çeşitli renkleri ve duruşları vardır bayanlar sürer bu rujları ve çok güzel ve seksi gösterir bayanları bende çok severim ve dışarı çıkarken muhakkak sürerim bu rujları , yoksa kendimi kötü hissediyorum.

5

Rus bayanların makyajlarını olmazsa olmaz parçalarından biridir yüze canlılık Katar her renkten her çeşitten ruj tonları mevcuttur kıyafetleri göre ben genelde butonlarını biraz daha koyu seviyorum çok çırtlak açık uçuk renkler sevmiyorum Tabii bu kişinin zevklerine göre de değişebilir kıyafet tercihinde olabilir her Rojda ne yazık ki her bayanın yakışmıyor çünkü her cilt tonuna göre her ruj gitmiyor hemen hemen her yerlerde temin edilebilir Kozmetik satılan yerlerde Bunun haricinde Gratis gibi yerlerde de bulunabilir

5

Ruj bayanların güzellik için dudağına sürdüğü üründür.çeşitleri bakımından bir çok çeşidi bulunan ruj kadınların kendine güvenin artırıcı etkisi bakımından her kadının kullandığı makyaj malzrmelerindendir.

5

Ruj kadınların dudaklarını farklı renklere boyadıkları bir makyaj malzemesidir. Kırmızı, pembe, bordo gibi renklerde ki rujlar güzel de siyah ruj bence çok kötü duruyor. Kadınlar özellikle genç kızlar siyah rujdan uzak durmalı. Birde dudak kalın gözüksün diye ruju taşıranlar var o da çok yapmacık gözüküyor.

5

Bir makyajın olmazsa olmaz bir parçasıdır. Yüzünüze hiçbir şey yapmadığınız taktirde bir ruj sürseniz bile geçireceğiniz günü daha sağlıklıymış gibi geçirmenize yardımcı olur. Bir nevi cildi renklendiren bir parçadır. Mat olan rujlar günümüzde kadınlar tarafından daha çok ilgi görmektedir.

5

Ruj, kadınların dudaklarına renk vermek için kullandığı bir makyaj malzemesidir. Bir makyajın olmazsa olmazı tabii ki rujdur. Rujların farklı farklı özellikleri vardır. Bir ruj mat ya da parlak olabilir, dudak kurutucu da olabilir dudak nemlendirici de olabilir. Sürüşü zor da olabilir kolay da olabilir. Yumuşak bir kıvamda da olabilir sert de olabilir. Yani öncelikle denemek daha sonra almak gerekir. Rujlar ikiye ayrılır. Bir çeşidi stick şeklinde olan rujlardır. Bu rujlar hepimizin ilk aklına gelen rujlardır. Kalıp şeklindelerdir ve bulundukları kabın altı çevrilerek yukarı çıkarılırlar. Bir diğer ruj çeşidi ise likit rujdur. Likit rujlar sıvı kıvamdadırlar ve dudağa bir aplikatör yardımıyla uygulanırlar.

5

ruj bayanların kulandığı dudak boyasıdır mat olanları çok güzeldir kalıcı etkisi varıdır bordo kahve rengi tonları çok güzeldir

5

Kadınların dudaklarını ön plana çıkarmak ve güzel görünmesi amacıyla kullandıkları kozmetik üründür. Birkaç çeşidi vardır ve renk renktir. Makyajın kurtarıcısıdır.

5

Ruj kadınların kullandığı Kozmetik güzellik ve bakım da kullanıyor birçok rengi var ve renklerini arasında en sevmediğim ruj rengi siyah ruj dur

ruj ortalama puanı 4.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.