4.4

Le Cola

önce - ürün kategorisine himmetoffical ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Bim markette satılan bir kola bazen alıyorum tadı güzel.

3

BİM marketlerinde satılan şekerli şerbet. Kola demeye dilim varmıyor. Ucuz bir üründür ancak ne yazık ki başarılı bir ürün olduğunu düşünmüyorum. Kola deyince aklıma Coca Cola ve Pepsi'den başka marka gelmiyor. Zaten kola tüketmeyi bıraktım. Sağlığa oldukça zararlı.

Le Cola
5

Çocukluğumuzun kolasıdır. Mahalle maçlarını hep le colasına yapardık. Tadını nedense beğendiğim bir üründür. Canınız sıkılırsa altını taşa sürüp patlatıp millete sıkmanızı tavsiye ederim.

4

Le cola ucuz cola ama çocukluğumuzda hep bu cola'dan içerdik ben seviyorum le cola'yı

5

Bim mağazasında satılan uygun fiyatlı bir içecek markasıdır kendi sokak dilinde şekerli su olarakta geçer . ulaşılması kolay bir içecektir.

5

Bim de satılan bir kola markasıdır.Öğrenciler tarafından fiyatından dolayı tercih edilir.Fiyatına göre tadı fena değildir.Özellikle aynı klasman da olduğu BiCola'ya göre fazlasıyla başarılıdır.Bim'in kendi üretimidir.Bir efsaneye göre , Coca Cola'nın formülünü çalıp ürettikleri söyleniyor.Tabi bu sadece efsaneden ibarettir. Tadına bakmanızı tavsiye ederim.Gayet başarılıdır.

5

Le Cola bim in kendi uretmis oldugu icecek gruplari arasinda yer alir. Bim marketlerini Turkiyenin hemen her noktasinda gormek cok mumkun Le Cola siyah renktedir. Ama tadi çok da iyi oldugunj soyleyemez Le cola larin ayni zamanda light olarak uretilen cesitleri de raflar da yerini aliyor Bimin bunu haricinde bir cok indirim li urun alinabilir

Le Cola ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.