3.8

The walking dead

önce - dizi-film kategorisine can1405 ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Zombi istilası konu alan yabancı bir dizi bölümleri yaklaşık 1 saat süren ve bu sürede zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız kadar aksiyonlu bir dizi bütün sezonlarını severek izledim yeni bir dizi arayan insanların izlemesini kesinlikle tavsiye ederim

3

Güzel bir zombi dizisidir. Aslında daha önceden daha iyiydi. Son yıllarda bolca sıkıcı bölüm çektiler. Ağır sahnelere yer verdiler. Bu dizinin ilk sezonu kesinlikle bir numaradır. Dokuzuncu sezonunun son bölümü çok hareketli geçmiştir. Fısıltılar grubu bizi bekliyor.

5

The Walking Dead zombi salgını sonrası hastanede uyanan bir adam ile başlar ve eşini, çocuğunu araması ile devam eder. Film içerisinde başka gruplara katılır yeni karakterleri tanırız ve birçok olaylar yaşanır. En güzel zombi dizilerinin başındadır.

5

Türkçesi yürüyen ölüler olan kitap veya çizgi roman serisinden esinlenilen dizi serisidir. Sırf bu dizi yüzünden zombi dizi ve filmleri patladı. Biraz bilim kurgu olsa da aşırı gerçekçi ve naturalist bir anlatımı vardı. Dizinin içinde baya müstehcen ve 18 yaş üzeri sahneler vardı. Ben çok seyretmedim ama baya fanı var.

1

The wolking ler hastaneden balıyan bir salhı yüzünden zombi olurlar vedaha sonra şehiri istila ederler

5

The walking dead, bir virüsün yayılması ve insanları zombiye çevirmesini anlaran en iyi yabancı dizilerden bir tanesidir. The walking dead adlı dizide, insanlar tamamen zombiye dönmüşlerdir ve hayatta kalanlar gruplar kurarlar. Bu gruplar hem zombilerle savaştıkları gibi hem de diğer gruptaki insanlarla savaş halindedirler. The walking dead, daha önce izlediğim ama bir dönem izlemeyi bıeaktığım şimdi ise hiçbir yerde bulamadığım bir dizidir.

4

The walking dead 2010 yılında vizyona giren bir korku vede dram dizisidir. Türkçesi de yürüyen ölüler dizisinde bir kasabada olan bir polisin hastanede bir süre yattıktan sonra taburcu olur vede ondan sonrada dünya değişir yani dünyada zombiler ortaya çıktı burada da kasabada insanlarda ölmemek için uğraşıyorlar.

4

Hiç izlemediğim dizidir. Merak ettirecek bir konuya sahip değil ne yazık ki. İçeriğine ilgi gösteriyorum ancak diziye başlasam tekdüze gidecekmiş gibi geliyor. Kitabını da almıştım bir hevesle. Fakat gelin görün ki 8 senedir kütüphanemi süslemek dışında bir yarar, fayda sağlamadı bana. Dilerim sağlam bir filmi çıkarılır ve keyifle izleriz.

5

Dünyada gördüğüm en iyi zombi dizisi tam bir film tadında bence herkese tavsiye ederim

1

Yürüyen ölüler yürümesin kardeşim bu nedir ya. Güzel bir film halbuki türkiyedeki tüm insanlık sabahları kalktığında aynı walking dead gibiler ne gerek diziyi ya da filmi izlemeye türkiyeyi gözetle bak yeterli walking dead Turkiye

5

Ödül almış bir zombi filmidir. Bildiğim kadarıyla 6 sezonu vardır. İzlemenizi tavsiye ederim.

The walking dead ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.