4.6

Tamer KARADAĞLI

önce - kişi kategorisine matiatbeyi ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı.
Haluk dizi karakteriyle bilinir.
Aslen azeridir.
Karısını aldatması bir zamanlar medyada baya gündem oldu.

5

Çocuklar duymasında canlandırdığı Haluk karakteriyle akıllarımıza kazınmıştır. Kaç jenerasyon geçti neler değişti dizi hala devam ediyor. Ses tonu, karizmasıyla taş fırın erkekliğinin hakkını veriyor.

5

İyi bir oyuncudur, çocuklar duymasının baş karakterlerindendir.

5

Kendisini oyuncu olarak tanıyoruz, fakat aynı zamanda bir seslendirme sanatçısıdır da. 1967 doğumlu olan Tamer Karadağlı çocuklar duymasın dizisi ile kariyerine devam etmektedir. Orada canlandırdığı taş fırın Haluk rolü çoğu kişi tarafından da beğeniyle izlenmektedir.

5

Tamer Karadağlı, çok yetenekli bir Türk oyuncusudur. Kendisini ''Çocuklar Duymasın'' adlı diziyle birlikte tanıdık. Bu dizide Taş fırın erkeği olan Haluk karakterini canlandırmaktadır. En ünlü replikleri ''bababa'' ve ''mutfak''tır. Aslında Tamer Karadağlı'nın yetenekleri ve meslekleri arasında sadece oyunculuk yoktur aynı zamanda seslendirme de yapar. Müthiş bir İngilizceye sahiptir ve birçok aksanı yapabilir.

5

Yıllardır Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk karakterini canlandıran oyuncu küçük bir şey 1967 doğumludur kendisi yabancı filmlerde de oynayarak kendini kanıtlamış Nadide oyuncularımızdan biridir her ne kadar birçok insan tarafından sadece Çocuklar Duymasın'da meşhur olmuştur diye bilinse de aslında kendisi yurt dışında birçok filmde Yer almıştır.

paylaş - şikayet
5

"Taş fırın erkeği" olarak tanınmıştır. Çocuklar Duymasın dizisinin en önemli karakterlerindendir. Toplumun içinden herhangi birini anlatan karakter, içine mizah da girince çokm sevilmiştir. Tamer Karadağlı, bu diziden önce Ankara Devlet Tiyatroları da çalışmıştır. Ferhunde Hanımlar gibi gündüz kuşağı Dizlerinde de oynamıştır.

Tamer KARADAĞLI ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.