4.4

Star Wars

önce - dizi-film kategorisine Egitimci ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Namı değer Yıldız Savaşları. Efsane bir film serisidir. Bilim kurgu türünün en bilinen serisidir. Oyuncakları, kostümleri meraklıları tarafında çok rağbet görmektedir. Güzel film serileri çekilmiştir. Güzel de gişe hasılatları elde etmiştir.

5

Star Wars, bizdeki adıyla Yıldız Savaşları'dır. Eski bir seridir ve yeni versiyonları da çekilmiştir. Işın kılıcı kullanan iyi tarafı temsil eden Jedi, kötü tarafı temsil eden Sith ile birlikte cumhuriyet askerleri, dronelar ve birçok farklı türü içerisinde barındırır.

5

Tüm dünyayı kasıp kavuran ve halla etkisini gösteren Star wars ilk gösterimini 1977 yılında yapmış olan film son serisini ise 2017 yılında Sinema sevenlerin karşısına çıkmıştır. serinin şuana kadarki tüm bölümlerinde sadece 2 kişi tüm filmlerde rol almıştır. Anthony Daniels ve Keny Baker dir. aynı zamanda filmlerde astreoit olarak patates ve ayakkabı kulanılmışlığı da vardır.

3

Mutlaka izlenmesi gereken dünyadaki en iyi bilim kurgu filmlerinden biri.

4

Muhteşem bir film serisi her serisi çıktıkça üstüne koyuyor ve vazgeçilmez bir zevk veriyor izlerken herkese tavsiye ederim izlemesini açıkcası.

4

uzayda savaş bayılarak izlediğim film serilerinden birisi filmi olsun çizgi filmi olsun çok güzel bir yapım bence düşünenlerin emeğine saygımda sonsuz :))

5

Bilim kurgunun kralıdır gelecekte eşimle beraber izlemek için can attığım filmdir :)

4

Mr.Spak'tan sonra bizi gerçek anlamda uzayla ve yıldızlarla tanıştırıp hayal gücümüzün sınırlarını zorlayan bir baş yapıt diye düşünüyorum.

Star Wars ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.