4.0

Master Cheef

önce - dizi-film kategorisine Hayal-et ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Tv ' 8 Kanalında yayınlanan yemek yarışması programıdır.Yarışma içerisinde yarışmacılar nerdeyse saç baş kavga ederek reyting alma peşine düşmüşler.Bir kaç kez izledim tesadüfen gördüm. Murat Chef diye birisi var çok komik yorumları vardı sonunda elendi sanırım bende izlemiyorum murat olmadan yarışmanın anlamı yok o komikti :)))

5

Tv8 ekranlarında yayınlanan bir site içinde tanıtım makalesi yazdığım yarışma programı. Yarışmada bu Yemekteyiz yarışmasına katılan reyting açısından yıldızı. Yüksek isimlerin de olduğu yemek yarışması. Zaten maksat yemek değil reyting. Bir de hayatımıza gereksiz Masterchef Murat adlı gereksiz kişiyi de soktu.

4

Bir yemek yarışmasıydı. TV8 de yayınlanıyordu. Güzeldi program fakat çok fazla terbiye yoksunu insan vardı. Sürekli bağırıp duruyorlardı. Ama oradaki şefler kesinlikle çok başarılı insanlardi. Onun dışında kesinlikle kerem hak ediyordu.

3

Master Chef, Tv8 kanalında yayınlanan bir yemek yarışma programıdır. Bu programda birçok yarışmacı var her bölümde bir yemeği en iyi yapan iki kişi grup başkanı seçiliyor, bu başkanlar yarışmacıları kendi takımlarına seçerek takım kuruyorlar ve verilen menüyü iki takım da hazırlamaya çalışıyor. Son olarak üç jüri üyesi yemekleri tadıp değerlendiriyorlar. Kaybeden takım kendi arasında oylama yapıyor ve en çok oy alan kişi yarışmaya veda ediyor.

4

TV 8 de yayınlanan yemek yarışmasıydı. Yarışmacılar genellikle ya aşçı yada mutfakla ilgili bir meslek dalında çalışan insanlardandı. Her bölümde farklı yemekler yaparak, sunum hazırlıyor ve şeflerine tattırıyorlardı. Yarışma sonunda Uğur diye bir yarışmacı Master Chef ödülünü kazandı.

3

Yemek yapma konusunda uzman kişilerin yemek yaparak birbirleri ile yarıştıkları yarılma programı. Master Cheef eskiden show tv de yayınlanıyordu ancak şimdi T8 ekranlarında yayınlanıyor. Hatta yakın zamanda papağan öldüren psikoloji sorunlu bir adam da bu programa katılmıştı.

Master Cheef ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.