4.4

Gülperi

önce - dizi-film kategorisine Petrichor ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Gayet başarılı bir giriş yaptı ekranlara. Her hafta iyi reytingler alıyor. Ekrana bağladı bizi. Değişik ve kaliteli bir konusu var sıradan değil. Sürükleyici ve olaylar izleyiciyi çok oyalamadan işleniyor.

4

Varlığından yeni haberdar olduğum bir Show Tv dizisidir. Reyting sonuçlarına bakılırsa çok izlenen bir dizi. Son zamanlarda o kadar çok dizi yayınlanıyor ki takip etmeyi geçtim adlarını bile akılda tutamaz insan.

5

Gülperi 14 Eylül 2018 tarihinden itibaren Show tv ekranlarında yayınlanan Türk yapımı dram türünde ki dizidir. Gülperi dizisinin başrollerini Timuçin Esen, Nurgül Yeşilçay ve Tarık Papuçcuoğlu paylaşmaktadır. Dizi de kocası öldükten sonra 3 çocuğu ile kocasının ailesinin yanında yaşayan bir kadının kayın pederi ve kaynanası tarafından uğradığı zulümleri konu almaktadır. Üstelik kocasının ailesi tarafından iftiraya uğrayarak hapse atılan Gülperi'ye karşı çocukları kayın pederi tarafından düşman olarak yetiştirilmektedir.

4

Gülperi show tv yayınlanan bir dizi başrolleri Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay paylaştığı bir dizidir ilk bir annenin 3 çocuğuna dul bir şekilde nasıl baktığını ele alıyor ve hayattaki zorlukla nasıl mücadele ettiğini anlatan bir dizi bende çıktığı İlk bölümden beri izliyorum ilk bölümler daha güzel ve sürükleyiciydi hatta reytingler filan kırıyordu az daha omdan sonrda güzel olsa bile eskisi kadar sürükleci olduğu düşünmüyorum ama kaliteli güzel bir dizi.

5

acaba ben olsaydim ne yapardim diyor diziyi izleyince insan empati kuruyor.zor hayat 3 çocuk la beraber ama küçük olan çok tatlı bedriye karakteri bana itici geliyor hasan-ı seviyorum iyi rolünü yapıyor..gülperinin kocasi felaket bisey bomba etkisi gibi cıktı ortaya.her dizide kötü rol olmak zorundamı acaba.avukatla gülperi cok iyi rol sergiliyor final yapmadan izlemeye devam ederiz inşallah.

3

Bu dizi Gaziantep ile ilgili bir konu üzerine yapılmıştır. Bazı konularda büyük yanlışlıklar ve hatalar olduğunu görüyorum. Bir Gaziantepli olarak diye baktığım zaman bir küçük çocuğun konuşması kişiliği Gaziantep kültürünü yansıtıyor. Diğer rollerin Gaziantep ile bir alakasının olmayacağını düşünüyorum. Özellikle yengesine aşık olması ve onunla evlenmek için planlar kurulması olayı senaryo bile olsa bir şehre aitmiş gibi gösterilmesini doğru bulmuyorum.

5

Oğuz Atay- Tutunamayanlar. Ne de güzel anlatmış. Ne de güzel derinlemesine detaylandırmış. Hangimiz tutunabildik ki? Tutunmaya çalışırken kaybolmadık mı? Sonra yeniden bulamadık mı yolumuzu ?

4

Gülperi, baş rollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in oynadığı, bir annenin haksız yere hapis yatması ve annenin çocuklarının dedeleri ve babaanneleri tarafından annelerine düşman olarak yetiştirilmesini konu alıyor. Gülperi, hapisten çıkınca çocuklarını yanına alma mücadelesi veriyor ama bu hiç de kolay olmuyor.

Gülperi ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.