4.6

Çok güzel hareketler bunlar

önce - dizi-film kategorisine Cengaver ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bkm mutfak tarafında Kanal D kanalında ekranlara getirilen, sunuculuğu Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı bir komedi skeç programıdır. Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi görmüştür ve sonrasında çıkan programlar için de ilham kaynağı olmuştur. Bir çok isim bu program ile meşhur olmuştur. Mesela Oğuzhan Uğur program sonrası sesi ile ön plana çıkmıştır. Eser Yenenler kendi show programını sunmaya başlamıştır. Ara ara hala bazı skeçlerini izlediğim efsanevi programdır.

5

Beşiktaş Kğltğr Merkezi Oyuncularına hazırlanan ve Kanal ektanlsronda yayınlanan popüler güldürü programdır. Baya ünlü çıktı o programdan. Büşra Pekin Eser Fenerler İbrahim Küçükaslan Oğuzhan Koç gibi isimleri çıkarmıştır. Arkadaki moderatör de Yılmaz Erdoğan idi.

5

Çok Güzel Hareketler Bunlar, BKM mutfak tarafından yapılan komedi skeçleri serisidir. Burada oyuncular hem skeç yazarlar hem de o skeçleri oynarlar. Bu skeçler güldürme amaçlı olarak yazılır. Günümüzde Çok Güzel Hareketler Bunlar yayında değildir ama yayında olduğu zamanlar en sevilen programlar arasındaydı.

5

Gülmeye ilk başladığımız programdır ilk espri çeşitlerinin çıktığı programdır hala youtubeden açıp izleniyor

5

Eski güzel altın günlerimizin komedi programı küçük Oğuzhan İbo Eser üçlemesini sevdiğimiz program.

5

Çocukken sürekli izlediğimiz ve esprileri ile bizleri güldüren bir güzel bir komedi programi. Yetenekli kişilerle gerçekten yapmışlar bittikten sonra oradan başka yerlerde başarılı olduğundan belli zaten en iyileri zaten ibo eser Oğuzhan tabi diğerleri de başarılı kişilerindi ama bittikten sonra beklenilen patlamayi onlar gibi yapmadılar. Her bölümü izlediğim bir programdi ve şimdi ikiside çıkacak merakla bekliyorum ama asla birinci kadar iyi olmayacaktir çünkü birincisi o zmzn için baya iyiydi inşaallah buda bir kadar iyi olur ve eğlenir guleriz.

3

başta üç adam olmak üzere bir çok minik tiyatrocu orada ünlü olmuş sonrada hayvan gibi para kazanmışlardır. benim hiç sevmediğim bir programdır. yazdıkları skeçler son derece basit sıkıcı ve saçmadır. yıllarca uğraşılan bir film bile basit ve sıkıcı olabilirken haftada onlarca skecin çıktığı bir programdan ne beklenebilir ki. bu programın tutmasıyla sonrasında güldür güldür şov ve adını bilmediğim bir çok benzer program çıkmıştır. hepsi de birbirinden saçmadır. bu programların tutması ise ne kadar işsiz güçsüz boş bir toplum olduğumuzu gösterir.

4

Doritos Extrem . Çok acı olduğu için çok seviyorum. Yani ben aslında çok acı olanları seviyorum ama Doritos Extrem hem acı hemde tadı güzel.

5

dünyanın en iyi programı olabilir bu şimdi yeni seri gibi bişi başlıyor

4

Eser,İbrahim,Oğuzhan üçlüsü efsana sahnelerle gönüllere yerleşti.

4

çok güzel hareketler bunlar 2008 yılında başlayan vede 2011 yılında da biten vede şimdide 2. sezon olarak ta ekranlara gelecek olan bir skeç programıdır.bu programın yılmaz erdoğan yapmaktadır.programda Eser yenenler Oğuzhan Koç İbrahim Büyükak Zeynep Koçak Bülent Emrah Parlakta oyuncularından bazılarıdır.

5

Eskilerden çok izlerdim.Zamanına göre gerçekten kaliteli bir tiyatro seyrettiriyorlardı.Sıkıntımızı,stresimizi atmamızı sağlıyorlardı.Artık böyle programlarda kalmadı.

5

Bir zamanların inanılmaz reyting kıran skeç programıydı az izlemedik hani .Oradakilerin bazıları meşhur oldu hala ekranlarda öne çıkan isimler arasında yer alıyor :)

Çok güzel hareketler bunlar ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.