4.7

Kahve Makinesi

önce - ürün kategorisine Nesrib ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Günün her saatinde kıymetli bir içecek ama sabahları üzerindeki mahmurluğu atmak ve gün içinde zinde kalmak için içilen o etkileyici lezzeti hazırlayan bir makina.

5

kahve yapmanın çabuk ve kolay haline bu makinelerle sahip olabiliyoruz.gunun her saati çarçabuk hazirlanabilecek olan kahveler bu makineler sayesinde hızlıca hazirlanabiliyor

paylaş - şikayet
4

1897 yılında icat edilmiştir. Türkiye topraklarında yaygınlaşması yeni yenidir, taş çatlasın 5-6 sene vardır. Önceden Türk Zkahvesi cezvede yapılırken, şimdiler de makinelerle yapılmaktadır. Makine ile yapılan kahvelerde köpük olmuyor.

5

Kahve makinesi tekli , çiftli ve üçlü olmak üzere şuan üç çeşidi bulunmaktadır . Sadece kutuya kahve ve şeker konularak türk kahvesi yapılabilmektedir şu haznesi kontrol edilmelidir . Köpüklü kahveyi gayet güzel yapmaktadır. 1897 yılında icat edilmiştir.

5

Kahve makinesi denilince akla gelen ilk marka arçeliktir . Daha sonra birçok marka çıkmıştır . Arzum gibi . Kahve makinesi normal yapılan kahveden daha lezzetlidir. Hatta artık suan Ottoman közde yapılır tadında Kahveler de yapılmaya başlanmıştır . 1897 yılında icat edilmiştir . Şekerli sekersiz istenildiği gibi Türk Kahvesi yapılabilmektedir . Kahveyi avrupaya götürenler de Türklerdir.1683 yılında kahve çekirdeğini Viyana kapılarında bırakmışız.

5

Kahve makinesi Yani kahve yapılmasını kolaylaştıran evde iş yerlerinde hemen hemen her yerde kullanımı kolay mama elektrikle çalışan Makine nerede kahve makinesinin Kullanımı kolaydır içerisinde ne kadar bir kahve içecek sektörü üzerinde iki veya üç fincan su eklenerek karıştırılır şekerde daha iyi tahta kaşıkla yapılmasını tavsiye ederim çünkü elektrikli olduğu için metal kaşıkla sıkıntı yaratabilir yaklaşık bir kaç dakika içerisinde Kahve hazır hale geliyor bazı kahveler kendinden otomatik olarak da söyle biliyor ama bazılarını kendine TRX pişirir verebilirsiniz Arzum arkasına var Smart markasında var yani bir çok marka vardı da kahve makineleri satın alabilirsiniz ilgili yerlerde

5

Kahve makinası pratik şekilde kahve yapımını kolaylaştıran kısa sürede lezzetli kahve yapmaya yarayan alettir.

Kahve Makinesi ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.