4.5

Haluk Levent

önce - kişi kategorisine Fernandobononcini ekledi.
18 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Tarzına bayılıyorum. O metalik ses o metale kaçan şarkılar güzeldi.

5

Haluk Levent bir şarkıcıdır. 1968 doğumlu ve şu an 50 yaşlarındadır. Fakat bana hala 30'lu yaşlarında gibi geliyor. Yaşam enerjisi ile dolu oldukça mütevazı bir kişiliği vardır. Onu ahbap adlı grubundan yaptığı yardımlar ile tanıyor ve seviyoruz.

5

Kaliteli bir insandır. Ünlülerden biri olmasına rağmen insanlardan uzak durmak yerine gruplarda insanlarla konuşup yardıma ihtiyacı olanlara yardım eder. Güzel şarkıları vardır sesi de kişiliği kadar güzeldir.

5

Halkı dikkate alan ve halka değer veren nadir sanatçılardandır. İleri görüşlü olması ve Atatürkçü bir kişiliğe sahip olması da onu çok sevmeme neden olur. Bunlara ek olarak seside karakterisiktir ve kendini dinletiyor. Hem kişiliği hem sanatıyla göz önünde olan bir isimdir kendisi.

5

Haluk Levent, çok değerli ve kıymetli bir şarkıcıdır. Bir rock sanatçısıdır ve rock şarkılar söyler. Gönlü çok geniştir. Hayranlarıyla yakın iletişim halindedir ve sürekli yardım kampanyaları yapar. Aynı zamanda bir derneğe sahiptir. Zorda kalanlara yardım etmeye çalışır bu yüzden onu içimizden biri olarak görürüz. Şarkıları nefistir. Özellikle İzmir Marşı'nı yorumlayış şekli tüyleri diken diken eder.

5

1990 lı yıllarda çıkan sanatçılardandır. Uzun saçları ve derbeder hali ile çirkin bir adam imajı varken bugün nasıl olup da karizmatik ve yakışıklı olabildiği anlaşaılamamaktadır. Sivil toplum çalışmaları ile de tanınır. Müziği de harikadır. Sanat camiasındaki en güzel insanlardan biridir.

5

Aysun kayacı bir kadın olarak mükemmel bir fiziğe sahip güzel dudakları var ve iyi bir oyuncu

4

Hayatımda Gördüğüm En Dürüst İyi Sanatçılardan Biridir

5

Gerçekten sanat camiası içinde en çok saygı duyduğum sanatçılardan birisidir kendisi. Bir dernek aracılığı ile birçok öğrenciye burs verme çalışmalarını özellikle takdir ediyorum.

5

sesini çok beğendiğim muhteşem bir kişilik.ayrıca ihtiyaç sahipleri için yapmış oldukları kendisinin nasıl yardımsever bir insan olduğunu gösteriyor.hiç bir şekilde reklam yapmadığını ve samimi birisi olduğunu düşündüğüm haluk levent her zaman gönülleri fethetmiştir.

4

Yaşadıklarından güzel ders çıkaran bir insan ve son günlerde Ahbap vesilesi ile iyi işler yapıyor...

3

haluk levent 1968 doğumludur aslen adanalıdır çok güzel bir sesi olan türk sanatçımızdır.

5

gelmiş geçmiş en iyi kalpli en komik en güzel sesli en cana yakın şarkıcıdır . bence dünyayı Haluk Levent yönetmeli :)

5

Görüp görebileceğimiz en temiz yürekli sanatçı bana göre Haluk Levent’tir. O’nu sosyal medyalardan kurduğu ‘ahbap’ grubundaki yaptığı yardımlar ile tanıyoruz. Ben kendimi bildim bileli Haluk Levent’i çok sevmişimdir. Böyle temiz yürekli insanları şu devirde bulabilmek pek mümkün değildir.

5

Haluk levent benim hayran olduğum sayılı kişilerden çünkü her ne kadar yardımlarıyla on planda da olsa ben onu sesi ve samimiyeti doğrultusunda seviyorum. Sosyal medyada attığı mesajlarla ona olan hayranlığın daha çok arttı. Inşallah boyle insanlar dünyamızdan hic eksik olmazlar.

5

Gerek şarkıları olsun gerek kişiliği olsun örnek bir insan. İnsanların sorunlarıyla ilgilenen aydın sanatçılarımızdan biri.

Haluk Levent ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.