4.5

MARVEL

önce - kurum kategorisine Aytence ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Superman,Batman ve daha bir çok Süper Kahramanların sahibi ve bunlarla ilgili film sektöründe son derece başarılı bir şirket olduğunu düşünüyorum.

5

Abd merkezli çizgi roman yayımcısı bir şirkettir. Kurucusu Martin Goodman'dır. Çizgi romanlarını sinemaya uyarlamaları ile dünya çapında çok önemli bir noktaya gelmişlerdir. Sinema salonlarını doldurup taşıran süper kahraman filmlerinin sahibi olan şirkettir.

5

Amerikan süper kahramanlarının yaratıcısı olan dünya devi bir yapım şirketi. Ama filmleri harikadır. Mutlaka izleyiniz.

5

Marvel oldukça büyük bir evrene sahip olan içerisinde bolca süper kahraman yaratan bir çizgi roman yapımcı şirketidir. Thor, Iron Man, Spiderman, Hulk, Captain America, Doctor Strange, Deadpool gibi birçok karakteri yaratmıştır. Son filmi avengers infinity war ile ise harikalar yaratmıştır. Yeni kahramanları sinema sektörüne geldikçe oldukça güzel işler çıkıyor bence.

4

İncelemeyi açan arkadaş yanlış yazmış. Bilmediğiniz konularda inceleme açmayın bari. Batman, süpermen karakterlerinin marvel ile ilgili yok. Tamamen DC karakterleridir. Marvel filmleri de yine kahramanlar ile ilgilidir. Ancak başlıca karakterleri iron man, captain america, thor, hulktur. Oldukca keyifli filmleri vardir. Hemen hemen hikayeler iç içe girmektedir. Kahramanlar birbirlerinden çok bağımsız değillerdir. Filmlerinin ve yapım şirketinin milyonlarca takipçisi ve hayran kitlesi var. Genel olarak karakterlerini birleştirdiği film serisi de "Yenilmezler" serisidir. Tavsiye ederim. Benim favorim Demir Adam ve Yeşil Dev serileri.

5

Marvel, ABD kökenli bir çizgi roman yayını şirketidir. Bu çizgi romanlarda yer alan kahramanların başlıcaları Captain America, Thor, Hulk ve Iron Man gibi kahramanlardır. Daha sonra bu çizgi romanlardan esinlenerek bu kahramanların filmleri yapılmıştır. Bu filmler çok başarılı ve ünlü filmlerdir.

5

Son yıllarda yapilan en güzel fantastik macera filmlerini yapan film şirketi 7 den 70 e herkesin hayran olduğu karakterleri yaratıp izleyicisine sunuyorlar ve bu konuda liderler

4

marvel 1939 yılında amerika da kurulan bir film şirketidir bu şirkette şu anda dünyada en çok seyredilen bir çok filmi de yapan şirkettir.bu şirketin bazı filmleri de mesela hulk filmi burada bir doktorun gama ışınları sebebi ile değişmesi anlatılır. ant-man ise küçük bir adam haline bir elbise sayesinde gelen birisi vardır. avengers serisinde de bir gurup kahramanın maceraları anlatılır. doctor strange ise bir sihirbazın bir yerden bir yere çabucak bitme özellikleri vardır.thor seri demir adam serisi captan america serileri de benim en çok sevdiğim filmlerdir.

5

Çok eski zamanlara dayanmış bir kökene sahip. Marvel denilince akla ilk gelen kuşkusuz Stan Lee olmuştur. Kendisini 2018 yolunun son çeyreğinde kaybettik. Birçok çizgi roman kahramanının atası olmuştur. Saygı ve özlemle...

4

Bayılarak izlediģim bir sinema evreni. Tüm kurgularına bayılıyorum. Yönetmenler hakkını vererek yazıyor, oyumcular işine çok fazla önem veriyor. Bu arada yakın zamanda Kaptan Marvel vizyona girecek , kesinlikle izleyin

5

Ooo efsane kahramanların oluşturduğu süper Bi fantastik kurgu yapıdır oyunları bile vardır

MARVEL ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.