4.2

Mehmet Ali Erbil

önce - kişi kategorisine Erigiz ekledi.
22 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

"Parmaktan sonra" hareketi ile sunuculuk yıllarında fenomen olmuş oyuncu, sunucu ve şovmendir.

4

O kadar hayat dolu ,eylenceli adam şimdi caniyla uğraşıyo daha çok genc Allah sevdiklerine bağışlasin..

paylaş - şikayet
5

Allah iyilik versin show dünyası için çok önemli bir isim yeri asla doldurulamaz .Allah şifa versin

paylaş - şikayet
4

Mehmet Ali Erbil sunucu ve sinema oyuncusu evlilikleri ilede gündeme cok gelen sanatçı.

4

Türkiyenin tv eğlence programları sunar ve oyuncu dur çarkı felek gibi programların sunucusudur işini çok iyi yapar

3

Tv programı sunucusu,genellikle eğlence programlarını sunar enerjik bir kişiliğe sahiptir,50 li yaşlarda diye hatırlıyorum,3 kez evlenip boşanmıştır...

3

Kendisiyle özdeşleşen program olan Çarkıfelek ile tanımıştım.İlk izlediğim zamanlar komikte gelmişti kendisi.İşin ocağı olan Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde mezundu.Fakat daha sonra müstehcen şakalar ve tavırları ile resmen soğuttu kendisinden.Tv'de programı çıkınca değiştirdim hep.Hababam Sınıfı filmlerindeki performansı iyiydi aslında.Rolünün hakkını da verdi.Ama o çarkıfelek yok mu onu popüler yaptı ama bitirdi de.

5

aslında komedyenliği kadar oyunculuğu da iyi ama o işin para yönünü seçti.

4

Sunucu aynı zamanda çarkıfelek programı vardı çok izlerdim sağdakini seç yok yok sondajını seç diye komik hareketler yapıyordu. Ama şuan yoğun bakımda sanırım çünkü evinde baygın bulunmuştu düşmüş demişlerdir durum nasıl bilmiyorum. Allah yardımcısı olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir.

5

Sinema ve dizi oyınculuğundan çok uzun yıllar sunduğu Çarkıfelek programıyla tanınmaktadır. Asıl mesleği Hababam Sınıfı sinemma filmiyle başladığı oyunculuk olsa da uzun süre sunuculuk yapmıştır. Sunduğu eğlence programları Flash Tv, Kanald, Star ve ATV gibi kanallarda yayınlanmıştır.

4

Aslen tiyatro sanatçısı olarak çok yetenekli ve başarılı iken televizyonculuğu tercih etmiş biridir. Çok izlenen yarışma programlarında sunuculuk yapmıştır. Özel hayatı ile de çok defalar gündemde olmuştur. Sağlık durumunun ciddi olduğu konuşuluyor. Acil şifalar diliyorum.

5

Ünlü bir komedyen ve oyuncudur.Suanda yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermektedir.

4

Komik ve sevilen bir adamdı biraz abuk sabuk hareketleri vardı ama yinede güldüruyordu insanı bir şovmendi ,yeşilçam filmleride vardı , şuan hastanede kalıyor hala iyileşemedi bir an önce iyileşir umarım .

4

Türk sinema tarihine ve televizyonculuk tarihine farklı bir renk kattığı aşikar olan kişidir.Ben şahsım olarak cinsellik içeren durumlardan prim yapmasını sevmesem de genel anlamda halkı eğlendirmeye çalışan ve zamanında çarkıfelek gibi bir yarışmayı hayatımıza sokmuş olan kişidir.ALLAH şifa versin geçirdiği kazadan dolayı yoğun bakım ünitesine bağlı yaşamaktadır. Her canlı ölümü tadacaktır bir bahane bir sebepten ama insan yinede tanıdığı kişiler olunca farklı duygular içine de girebiliyor.

3

Kendisini kişisel olarak pek sevmem. Ama saygıdeğer bir insandır. Başarılı bir sunuculuk yaşamı vardır. Çarkıfelek yarışması ile de evimize senelerce konuk olmuştur. Şu an yoğum bakımda yatmaktadır. Umarım tez vakitte iyileşir ve sağlığına geri kavuşur. Allah onu çocuklarına bağışlasın.

4

Mehmet Ali Erbil, ünlü yarışma programı sunucusu ve dizi-film oyuncusudur. Kendisini çarkıfelek adlı programda parmaktan sonra hareketi ile hatırlayabiliriz. Kahpe bizans, dünyayı kurtaran adamın oğlu gibi filmlerde rol almıştır. Aynı zamanda Yalçın Menteş ile tatlı kaçıklar adlı dizide başrolü paylaşmıştır.

5

Bizim cılgın teşevizyon aunucusu mehmet ali erbil sapık dıye adı cıkmıstı zaten kızlara sullanıyordu hala yasıyormu bılmıyorum ama unlu bırı

5

Mehmet Ali Erbil, hepimizin en çok Çarkıfelek'te gördüğü. Çarkıfelek adlı yarışma programıyla anılan ve onunla bütünleşen bir Türk sanatçıdır. Mehmet Ali Erbil birçok filmde oynamıştır. Herkes onu muzip karakteriyle bilir. Ayrıca meşhur bir ''Parmaktan sonra'' repliği ve parmak hareketi vardır. Son zamanlarda ağır bir hastalıkla pençeleşmektedir. Allah şifalar versin.

Mehmet Ali Erbil ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.