4.7

Cennet Mahallesi

önce - dizi-film kategorisine Fernandobononcini ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Tekrarlarına bile bakıyorum. Ben Pembe tövbe tüvbe

5

Cennet mahallesi, Show TV'de yayınlanan bir komedi dizisidir. Başrollerinde Pembe adlı karakteri canlandıran Melek Baykal, Alişan ve Sultan karakterini canlandıran Çağla Şikel bulunmaktadır. Dizi ilk bölümlerini 2004 yılında yayınlamasına rağmen ara sıra hala tekrarlarına denk gelmekteyim.

5

İzlediğim en keyifli en doğal dizilerden biriydi silah yok zenginlik yok dogal bir mahallede gecen olaylar insallah bir daha olur

3

Cennet Mahallesi 2004 de yayınlandığını biliyorum ama ben ortaokula giderken izliyordum. Hala eski bölümleri teve2 ,star ,beyaztv kanallarında tekrarlaniyor.Başrollerinde Melek Baykal, Çağla Şikel ve Alişan oynuyorlardı.

5

Cennet Mahallesi adlı dizi, bir zamanların en popüler ve en komik dizilerinden bir tanesidir. Cennet Mahallesi dizisinde olaylar bir roman mahallesinde geçer. Dizideki oyuncuların hepsi kendisini sevdiren başarılı oyunculardır. Çağla Şikel ve Alişan bu dizide oynamışlardır. Bu ikili dizide kavuşamayan, evlenmelerine sürekli mani olunan bir ikilidir. Ama birbirlerinden vazgeçmezler. Çok komik bir diziydi bir ara tekrar başlayacak diye bir dedikodu dönmüştü ama sanırım aslı yok.

5

Gerçekte cennet mahakesi sefaköy de bir mahalede oyle bir yer var

5

Bir zamanlar çok izlediğim ve severek de izlediğim bir diziydi. Çok tatlı karakterler vardı ve baya komik diyaloglar oluyordu. Bir daha olsa bir daha izlerim ve denk geldikçe de izliyorum. Feratlar ve küpekler giremez diyerek bitirmek istiyorum yorumumu.

Cennet Mahallesi ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.