4.9

Bizimkiler

önce - dizi-film kategorisine Fernandobononcini ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Çok güzel bir apartman panoromasıydı. Tekrar bölümleri bile güzeldi.

5

Bizimkiler dizisi Türk televizyon tarihinde ki en uzun dizilerden birisidir. Bizimkiler dizisinin ilk yayın tarihi 7 Ocak 1989'dur ve 2002 yılına kadar aralıksız dizinin yeni bölümleri yayınlanmaya devam etmiştir.Bizimkiler dizisinde aynı apartmanda oturan birbirlerinden tamamen farklı 7 aile'nin hayat hikayesini anlatıyordu. Kapıcısından yöneticisine kadar birçok komik karakterin yer aldığı dizi 13 yıl reyting rekorları kırarak izlenmiştir.

5

Eskiden diziler ne kadar güzeldi ya bizimkilerde omlardan biri. İzlerken keyif alırdık. Şimdi doğru düzgün dizi bile izlemiyorum.

paylaş - şikayet
5

Eski diziler gibi uok maalesef ve bizi kilerde özlemle andigimiz bir yapim

5

Bizimkiler dizisi çok güzel bir diziydi uzun yıllar önce oynuyordu yani her bölümünde yiyordum Nazan Şevket dizi ismi ile oynuyordu gerçekten beğendiğim bir diziydi Bizimkiler dizisi

5

Eskiden başlasın diye beklerdik kapıcı papan Cemil bakkal hurdacı hepsi güzeldi ama güzel olan eskilerdi

4

bizimkiler 1989 yılı ile 202 yılları arasında yayınlanmış olan Asaf Köksal ın yönettiği komedi aile dizisidir.bu dizide bir çok kahramanı vardır mesela bu apartmanda Erdal Özyağcılar katil rolünde oynamış bu apartmanın yöneticisi sabri bey vardı cafer kapıcı vardır.bu dizi o zamanlarda trt de yayınlanıyordu.

5

Bizimkiler çok uzun soluklu bir dizidir. Bir dönemin en popüler dizilerinden bir tanesi Bizimkiler'dir. Friends dizisiyle benzerlikleri vardır. Bu dizi aile olmayı çok güzel anlatan bir dizidir. Dizide çok başarılı oyuncular rol almıştır.

Bizimkiler ortalama puanı 4.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.