4.9

Avrupa Yakası

önce - dizi-film kategorisine Fernandobononcini ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

10 numara beş yıldız kült yapım bence güldürebilen bir kadın.

5

Avrupa yakası ilk yayın tarihi 2014 olan durum komedisi türünde bir dizidir. Avrupa yakası dizisinin senaryosunu Gülse Birsel yazmıştır ayrıca dizide ki ana karakter Aslıyı da canlandırmıştır. Dizinin diğer bir başrol oyuncusu ise Ata Demirer'dir. Dizinin daha sonra ki sezonlarında kadro birkaç değişiklik yaşanmıştır ancak bu değişim dizinin izlenme oranını değiştirmemiştir. Gaffur, Burhan Altıntop gibi yeni karakterlerde ilgi ile izlendi.

5

Senaryosuzda, dogal hali ile insanları guldurebilen bir kişidir, kendisi

5

Gülse birselin yazıp oynadığı Türkiye'nin efsaneleşmiş dizilerinden biridir. Burhan karakterini asla unutamayacağım ve hala da açar izlerim bazen sahnelerini. Tekrar aynı tarz bir dizinin bu kadar sevilmeyeceğini düşündüğüm bir dizi.

5

Avrupa yakası, Anadolu yakasından daha çok tercih edilen yer, Yeni Havalimanı da Avrupa yakasında yapıldı, Avrupa yakasında birçok görülecek tarihi mekanlar var, gerçekten güzel bir yer, Kız Kulesi, Eminönü, Galata Köprüsü, bu yerler hep avrupa yakasında

5

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ilk dizidir. Ata Demirer, Gülse Birsel, Gazanfer Özcan, Hümeyra, Engin günaydın, Binnur Kaya gibi isimler bu dizide oynamıştır. Efsane kararkterler ortaya çıkmıştır. İnternet üzerinden tekrarları en çok izlenen dizilerden biridir.

5

Avrupa Yakası, senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı bir zamanların en popüler ve en çok güldüren dizisidir. Günümüzde yayından kalkmıştır ama yayınlandığı zaman herkesin severek izlediği bir diziydi. Özellikle Engin Günaydın dizide harikalar yaratıyordu. Oyuncu kadrosu muhteşem ötesiydi. Her şeyiyle çok başarılı bir diziydi.

5

Zamanında çok izlediğim bir diziydi ve ozamanlar hoşuma gidiyordu ve güzel filmdi.

4

2004'te seyirciyle buluşmuş küçüklüğümün dizidir.Böyle orijinal dizilerden günümüzde kalmadı malesef. Gülmek için arada açıp seyrederim bir kaç sahnesini ve gayette güzel bir dizidir. Yaklaşık 6 sezon falan sürmüştür. Burhan ve Gaffur ikilisi sevdiğim karakterlerdir. Gaffur'un efsane dansıyla, Kenan Doğulu'nun Çakkıdı şarkısının bangır bangır dinlenmesine sebep olmuştur bu dizi. Burhanın karakteri dizideki davranışları ve tutumları ile bende büyük bir fenomen haline gelmiştir.

5

Çok sevdiğim bi dizi ve hâla izliyorum ikinci kez bitirmek üzereyim

Avrupa Yakası ortalama puanı 4.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.