3.0

Coca Cola

önce - ürün kategorisine volgahermano ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Bence en iyi içeceklerden biri fakat biraz zararlı ve fiyat uygun değil

3

Eskiden süper olan fakat son birkaç yılda karamel tadı daha baskın gelen bir kola. Son yıllarda bozuldı yani.

paylaş - şikayet
2

Eskiden çok iyiydi . Fakat son zamanlarda tadı iyice bozuldu . Bu yüzden Pepsi daha mantıklı geliyor artık . Bi ara Coca cola vanilyalı çıkarmıştı . Hayatım da içtiğim en kötü içecekti . Şimdiler de kahveli cola falan yapmışlar onu da beğenmedim hiç .

5

Coca colasız tüketemediğim o kadar çok yiyecek var ki anlatamam.

3

Her ne kadar zararlı olsa da başarılı olmuş bir içecektir. Hala formülü tam olarak bilinmemektedir. Fiyatı da oldukça artmıştır. Biz zamanında çok daha az paralara alıyorduk. Şimdi almıyorum bile. Kolayı bırakmam iyi oldu.

3

Pepsi nazaran daha iyi bir içecek ama her ne olursa olsun yayınlanan videolar Cola tüketiminı azalttı. Et ile birlikte tüketildiginde gerçekten vücuda zarar vermekte . Aşırı kilo alımına ve mide rahatsızlıklarına yol açmaktadır .

5

Kolalar arasında en kaliteli markayı sunan sanırım Coca Coladır. Ne pepsi, ne cola turka yerini tutamaz bu konuda. Kendilerinin üretimde karmen adlı bir böceği kullandıkları yayılmıştı bir ara. Ne yapıyorlar bilmiyorum ama gerçekten kaliteli ürün çıkarıyorlar. Ne kadar zararlı olsa da bence gayet güzel bir ürün. Hele de le colaya göre :)

3

Coca Cola gazlı içecekler kategorisindendir. En büyük rakibi Pepsi'dir. Kesinlikle zararlı bir ürün ve bağımlılık yaptığını düşünüyorum. Cola'nın formülünü bilen iki kişi var diye duymuştum ve bunların aynı uçakta seyahat etmesi bile yasakmış. Çünkü Allah korusun uçak düşerse ikisinin birden ölme riskini göze alamıyorlar. Mümkünse kola tüketmemek daha sağlıklıdır. Çünkü bir keresinde bir yarışma yapılmış, en hızlı hamburger yeme yarışması, yanında da kola içiyorlarmış. Birincilikle bitiren adam yarım saat sonra aşırı gaz ve aşırı fastfood tüketiminden ölmüş.

paylaş - şikayet
2

Çoğunluğun zararlı olduğuna inandığı ama vazgeçemediği içecek.

3

Coca Cola, şekerli ve gazlı içecek dediğimiz kolanın en ama en meşhur markasıdır. Rakiplerine göre açık ara farkla öndedir. Kola denince herkesin aklına ilk olarak Coca Cola gelir. Ama maalesef sağlığa çok zararlıdır. İçerdiği şeker miktarı pepsideki kadar çok olmasa da hayli yüksektir. Bu yüzden oldukça zararlıdır. Ayrıca gazlı bir içecek olduğu için benim tüketemediğim bir içecektir. İnsanlar yemeklerin yanında ya da bir şey yemiyorken Coca Cola içebilirler.

Coca Cola ortalama puanı 3.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.