4.6

Yıldız Tilbe

önce - kişi kategorisine ozgrsyyyy ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Ben değil geceler sarhoş parçası bir başka

5

Manyaklığına hastayım.

Yıldız Tilbe
5

Yıldız Tilbe sanat camiasının gerçekten bir Yıldız. Şarkıları ve kendine özgü duruşu ile insanların sevgisini, saygısını kazanıyor. Sesi ve besteleri zaten herkes tarafından beğeniliyor genellikle.

paylaş - şikayet
3

yıldız tilbe şarkıları çok güzel yaa ben kendisini hastasıyım

5

Yıldız Tilbe ünlü bir sanatçıdır. Kendisi deli dolu tavırları ve kendine has duruşu ile dikkat çekmektedir. Birçok şarkısı da hala dilden dile dolaşır. şarkıları da çok farklı gerçekten. Yürü anca gidersin, delikanlım, vazgeçtim, dağıldım biraz en bilinen parçalarındandır.

4

Sesiyle ciğerimizi yerinden söken ablamız. Sesi çok güzel ve şarkı sözleri çok anlamlı benim fikrimce. Şarkıları daha çok slow tarzda.

5

Yıldız tibel gelmiş geçmişin en başarılı ve müziği yaşıyarak söyleyen tek sanatcıdır ve bestelenıp te o kadar cok soylenmeyen sarkısı vardır kı sayılama kadar şu an zaten buyuk bır sarkı pekısnde onu uaprsa yıne paranın ıcınden gececek ama yıldız tıbel kadar basarılı bır müzikçi yoktur

5

Yıldız Tilbe, başarılı bir Türk şarkıcıdır. Çalışmak zorunda olduğu için bir pavyonda şarkı söylemektedir ve bir gün Sezen Aksu onu dinlemeye gider. O şekilde keşfedilmiş ve sanat dünyasına atılmış olur. Hepimizin sesine ve tavırlarına hasta olduğu çok başarılı bir kadındır. Kendine has bir sesi, kendine has jest ve mimikleri vardır.

Yıldız Tilbe ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.