+1

Yemek yapan insanların yemeğe yaparken, bu yemeği sevdiği insanlara yaptığından dolayı severek yaptığını belirtmek amacıyla söylenir. Sevgi katılmayan bir yemek güzel olmaz.

1 0
paylaş
+1

Her insanın o yemeği yapamayacağını söylemek için söyler. Çünkü aynı malzemeleri de kullanmış olsan bile benim gibi sevgini katamayacağın için bu yemeği yapmanın mümkün olmayacağını anlatmak için söyleme durumu olabilir.

1 0
paylaş
+1

Yemeği yapan birisi yemeğe sevgimi de kattım diyorsa begenilmesini bekliyordur çünkü yemeğe lezzetli olması için çok önem vermiştir bu yüzden diyordur.

1 0
paylaş
+1

Laftır o sevgi katmışmış görende kolanın formülü gibi bir formülü bulup yemeğe katmış gibi :) aslında yemeğe sevgimi kattım demek elinin lezzeti olduğunu söylemektedir yaptığı yemeklerin lezzetli olduğunu söylemektir yoksa sevgi katmak nedir

1 0
paylaş
0

Laf olsun diye bence ama sey de olabilir.Hani misafirlerine sizin icin yaptim ozenerek hevesle demek icin de olabilir.

0 0
paylaş
+1

Genellikle yemekler lezzetli bulunduğunda yemeği yapan tarafından bu söz söylenir. Hem bir tevazu ifadesidir hem de sevginin dile getirilmesi için bir fırsattır. Ben sermek ve isteyerek yapılan yemeklerin daha lezzetli olduğuna inanıyorum.

1 0
paylaş
+1

Yemek yapan birisi yemekten bahsederken, "bu yemeğe sevgimi kattım" sözünü söyler. Yemek yapmak aslında bir sanattır ve insan, sanatına kalbindeki ilgiyi katarak sergilerse işinde başarılı olur. Yemek yapmayı sevmeyen, zorla yapan birinin yemeğe sevgisini katması imkansızdır ama işi aşkla, hevesle yapmak yemeği de güzelleştirir, yaratıcılık sağlar.

0

muhtemelen sevdiği bir yemeği sabırsızlıkla yaptğı içindir.

0 0
paylaş
+2

Gelen insanlara yedireceği yemeği isteksiz bir şekilde değilde gönlünü de koyarak yaptığını anlatmak itsemektedir. Be yemek yapmayı pek sevmem ama evime gelen dostlarıma bir şeyler hazırlarken en iyisi olsun diye çabalarım ve tuzdan çok içine sevgimi katarım :))

2 0
paylaş
1 yorum

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.