+1

Genelde mutsuz insanlar sürekli uyumak ister. Uyanmak istemezler. Psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ama bazen de insan yorgun olduğunda uyanmakta zorlanabilir.

1 0
paylaş
+1

Uyandığımız zaman o gün ki sorumluluklarımız aklımıza geldikçe yorucu olacak olan bir gün bizi bekliyor hissi insana yataktan çıkmama hissi veriyor. Mesela haftasonları uykumuzu almış, dinç ve mutlu uyanmamızın sebebide o günün tatil olmasıdır. Benim düşüncem bu yönde. İnsanlar sorumluluktan kaçmaya çalışan varlıklardır yani buda insanı yatağa bağlıyor.

1 0
paylaş
+1

Gece geç yatmaktan kaynaklanıyor. Bazı insanlar dertlerinden, geleceğe karşı karamsarlıklardan yada o gün içindeki mutsuz durumlardan dolayı uykuları kaçabiliyor. Geç yatıncada sabah kalkmak çok zor olabilir. Geceleri herşeyi unutup güzel şeyler düşünmeliyiz. Umutsuzluğa kapılmamalıyız.

1 0
paylaş
+1

Yeteri kadar uykumuzu alamadığımızdan. Bunun yanında stres, geceleri bir şeyler atıştırma da cabası. Kimisi tembelliğinden olayı kimisi de uyku problemi çektiği içinde olabilir.

+1

Gec yatarsan gec. Kalkarsın ama eger erken yatıp gec kalkıyosan bir psikiyatri ye gorun derim.

1 0
paylaş
+1

Genelikle o gün pilanin varsa gec kalkmak istersin hep uyumak istersin ama tatil gününde erken kalkarsin otomatik

1 0
paylaş
+1

Gece geç yatıp sabah erken kalkmak

1 0
paylaş
+1

İnsanlar genelde yapıları gereği uyumaya her zaman meyillidir ve bunun içinde genelde uyandıkları zaman biraz daha uyumak isterler ve her zaman uyanmakta zorlanırlar. Onun sebebi ise insan uyurken bütün duyuları kapalıdır ve uyandığında ise birden bütün fonksiyonlar anında göreve başlamazlar onun için uyanmakta biraz zorlanır.

0

Depresyon ve stres büyük etken.

0 0
paylaş
0

Uyandığımız zaman ne yapacağımız çok büyük etken bence, mesela işe gideceksem uyanmak istemem fakat tatil günü uyanırım çokta mutlu olurum hatta bu saate kadar neden uyudum diye kendime kızarım

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.