0

İlk olarak üniversite sınavları teorik yerine uygulamayla birlikte olmalıdır. Herkes aynı sorulardan sorumlu değilde herkes ilgili olduğu alanla ilgili teorik ve uygulama sınavına girmelidir. Bu şekilde seçme düzeyi geliştirilebilir. Mevcut sistemde öğrenciler teorik olarak sınava girmektedirler. Fakat bu sistemde bu durumda etkinsiz kalmaktadır.

0 0
paylaş
0

Her insanın yeteneği kabiliyeti farklıdır. Bu yuzden yurtdisindaki gibi sınavsiz olarak herkes yetenegine gore istedigi bolumu okumali bence. Sacma degil mi kaderimize kuamus sekilde kac puan alirsak o bolumu okumak zorunda kaliyoruz.sansli olan cok puan aliyor cok kazanan ck puan aliyor gidiyor muhendislige.bir baskasi calismiyor ama calisandan daha cok basarili oldugu alanlar var ama gel gelelim sanslarina birisi muhendislik digeri hic olmadik bir bolum okuyor.cok calisan cook mu iyi matemaktik fizik biliyor hayir sadece cok calistigi icin o bolumu okuyor.mezun olunca issiz kaliyor sebebide bariz ortada sevmiyor.sinavsiz olarak herkes kendi hpbisi olan bolumu okusun derim.

0 0
paylaş
0

İlk başta üniversite sınavlarının zırt pırt değişmemesi gerekli ve ayrıca çocukların yarış atı gibi yarıştırılmaması ve zorluk seviyesinin biraz daha azaltılması lazım, yeteneklerine göre insanların elenmesi veya seçilmesi gereklidr

0 0
paylaş
0

Bence herkez yeteneğine göre yargılanmalı

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.