+1

Girişimcilik eğitim şart. Yapacağınız sektöre göre piyasa analizi. Hedef pazarınız. Üreteceğiniz ürün yada hizmetin hedef kitleyle uyuşması. Açacağınız yerin eksileri - artıları, riskleri. Rakip firmaların açıkları, ve olumlu imajları sizin vereceğiniz ürün yada hizmetle karşılaştırma analizleri. Sermaye'nin kaç yılda kara ve kazanca dönüşeceği. Yasal hükümlülükleri ve hukuksal sürecinin işlemesi.

1 0
paylaş
+1

Herşeyin başı çok çalışmaktır , “inanırsan , başarırsın.” O yüzden sık ve düzenli bir çalışma sonucu istediğin emellere varabilirsin . İstikrarlı olmak gerekir , kimse patron olarak doğmadı sonuçta , biraz tutumlulukta işe yarayacaktır.

1 0
paylaş
+2

Erkek arkadaşımdan yola çıkarak konuşabilirim. O dükkan açmıştı ve yapacağı işten çok kararlıydı yapabileceği işten emindi. Birde aldığı dükkanın çevresini araştırdı işlek bir yer mi ne kadar kazanıyor gibi hesaplarda yaptı. Bunlar en başta çok önemli.

+1

Kuracağı iş konusunda hem idari hem pazarlama konusunda bilgili olması gerektiğine inanıyorum. Maliyetleri en aza indirerek ve satış pazarını artıran işletmelerin zorluk çekeceğini düşünmüyorum.

1 0
paylaş
+2

Öncelikle Ne iş yapacağına karar vermen gerekir. Onun haricinde de bu işle ilgili olarak bilgiler alman gerekir .Onun haricinde de gerekli belgeleri evraklar kamu kurumlarında yapman gereken şeyleri öğrenme ve de onlarla ilgili bilgi almam gerekir. sonra da iş yerinde ilgili olarak reklamlar yapmam gerekir. Tabii ki En önemlilerinden birisi de paran olması gerekir.

2 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.