+2

Bu saygının dinle olmayacağı açık.insanda vicdan, ahlaki değer duygularının gelişmesi gerek.ulkede bilimin sanatın seviye atlaması gerekir.laik bir ülkede ona günah buna günah diye açıklamaya başlandığında bu ülke demokrasi ile mi yönetiliyor yoksa seriatla mi yönetiliyor diye sormadan edemiyorum kendime.insanlar dini olduğu için ahlaka ihtiyacı yok sanıyorlar.begenmedikleri kâfir saydıkları Avrupa da yere izmarit atan tüküren bulamıyoruz.bizde temizlik imandan geldiği için her yer balgam.

2 0
paylaş
+2

egitim sistemimiz duzeldiginde.

2 0
paylaş
+1

Herkes insan olduğunu anladığında,birbirine hoş görü ile yaklaştığında.

1 0
paylaş
+1

Birine bir şeye saygı duymak biraz da belki küçüklükten geliyor olabilir. Yani ailesi ona nasıl öğrettiyse o şekilde öğrenmiş olabilir. Mesela ben bu konuda baya eğitildim küçüklükten beridir öğretmene saygı anne babaya saygı başka görüşlere saygı -saygı duymuyorsam o kişilerle muhattap olmam- .. Onun dışında sonradan insan kendi kendini bu konuda terbiye edebiliyorsa ne mutlu o insanlara ama sonradan değiştirmek kendini zor olabilir..

1 0
paylaş
+1

Aa saygı yok mu saygı duymuyor muyuz? Bence yanlış çünkü paraya saygı duyulduğu kadar neye duyuluyor? Daha çok paraya, yada güce duyulan saygı? Çıkarcılığa, fitneye, fesata? Ama tabi ki en başta paraaa ve en başta güçç.. Belki yazarlar paraya güce saygı duymuyoruz duymayız bizim için önemsiz diye ama yalan sahte sözler bunlar benim için.

1 0
paylaş
+2

Bence bunu sadece medeni ülkelerdeki insanlar başarabiliyor. Bu saygı duyma mevzusu bile eğitim ile ilgili ciddi diyorum. Adam eğitimsiz ve bilinçsiz bir bireyken aynı zamanda saygıdan yoksun bir birey olarak toplumda yerini alıyor.

2 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.